E-bralnik pod božičnim drevescem: zakaj je bralnik PocketBook najboljše darilo za otroke ali odrasle

2021 දෙසැම්බර් 13

Če še vedno ne veste, kaj bi družini in prijateljem podarili za božič, imamo odlično zamisel! Kaj pa če bi podarili pripomoček, ki bo privlačen tako za šolske otroke kot za dedke, ki bo zabaval in izobraževal, ne bo škodoval vašim očem in vas ne bo zmotil pri popolnoma udobnem branju? Da, takšna naprava obstaja in se imenuje e-bralnik PocketBook!

Tik pred prazniki smo pripravili celo vrečo dejstev, ki vas bodo zagotovo prepričala, da bo e-bralnik popolno presenečenje pod božičnim drevescem.

Zakaj je PocketBook popolno božično darilo za otroka?

Ali nameravate svojega otroka presenetiti z zanimivo knjigo, vendar ne veste, katero bi izbrali? Kateri koli e-bralnik ima dovolj prostora za vse mojstrovine otroške literature: od Otoka zakladov in Toma Sawyerja do Bojevnikov in Harryja Potterja! Poleg tega ima za razliko od klasične knjige ta pripomoček veliko več priložnosti, da zabava in očara sodobne otroke.

Da pa bo otrokovo branje še lepše, lahko izberete bralnik PocketBook z inovativnim barvnim zaslonom. Ilustracije v knjigi bodo videti veliko bolj privlačne, oči mladih bralcev pa bo zanesljivo ščitila tehnologija E Ink.

PocketBook in Božiček priporočata naslednja modela: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Zakaj je PocketBook popolno božično darilo za najstnika?

PocketBook ni le še ena naprava za igranje iger, gledanje videoposnetkov ali klepet. Naši e-bralniki so v prvi vrsti zasnovani za branje, zato ne bo nobeno družbeno omrežje otroka zmotilo pri branju knjige ali učbenika. Ko že govorimo o učbenikih: PocketBook tehta le toliko kot navadna beležka, vendar lahko nosi celotno šolsko knjižnico. To so sanje vsakega študenta s težkim nahrbtnikom.

Istočasno pa je PocketBook veliko več kot le naprava za branje e-knjig. Veliko modelov je opremljenih s tehnologijo Bluetooth in omogoča predvajanje zvočnih datotek, tako da lahko poslušate zvočne knjige, podcaste, glasbo, zvočne lekcije tujega jezika itd. Na e-bralniku lahko berete tudi stripe in mange, kar bo najstnikom zagotovo všeč.

PocketBook in Božiček priporočata naslednja modela: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Zakaj je PocketBook popolno božično darilo za stare starše?

Ali menite, da starejši ljudje niso posebej vešči pri uporabi sodobne tehnologije? To zagotovo ne drži za PocketBook! Ta pripomoček, ki je neverjetno enostaven za uporabo, bo zares pravo darilo za vaše starše in stare starše. Poleg zaslona na dotik je vsak e-bralnik opremljen tudi s priročnimi krmilnimi gumbi in teža večine modelov ne presega 225 gramov. Če povemo z drugimi besedami, je bralnik PocketBook enostaven za držanje in upravljanje.

Dodatna prednost e-bralnika je zmogljivost, da lahko besedilo hitro povečate na ustrezno velikost. To vsem uporabnikom omogoča branje z največjim udobjem in brez napenjanja oči. Poleg tega je PocketBook velika knjižnica, v katero je mogoče shraniti na tisoče del za vsak okus. Tako lahko za vedno pozabite na knjižni prah.

PocketBook in Božiček priporočata naslednja modela: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Zakaj je PocketBook popolno božično darilo za vašo ljubljeno osebo?

E-bralniki PocketBook se ne razlikujejo le po edinstvenih značilnostih, temveč tudi po velikosti in zasnovi. To pomeni, da boste zagotovo našli model, ki bo ustrezal vašim najbližjim. Kompakten in zelo lahek PocketBook Touch Lux 5 v rdeči barvi, ki ga je mogoče shraniti v katero koli torbico, ali velik in eleganten PocketBook InkPad Lite za branje in delo z dokumenti? Ali pa naj bo naprava vodoodporna oziroma z zvočno podporo? Odločitev je vaša!

Poleg tega je e-bralnik z velikim zaslonom odlična naprava za romantično branje v dvoje. Vsi sodobni modeli PocketBook so opremljeni s sprednjo osvetlitvijo ali tehnologijo SMARTlight, zato lahko berete kjerkoli in kadarkoli: v kabini letala, v zatemnjeni sobi ob kaminu ali celo na pohodu pod zvezdnatim nebom.

PocketBook in Božiček priporočata naslednja modela: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Zakaj je PocketBook popolno božično darilo za vas?

Pri vseh darilih za družino in prijatelje je ključnega pomena, da ne pozabimo nase! Vam manjka prazničnega razpoloženja? Razvajajte se z dolgo pričakovanim e-bralnikom pod božičnim drevescem, ker, kdo razen vas samih pa ve, kaj točno potrebujete?

Ne glede na to, katero napravo PocketBook izberete, boste zagotovo dobili e-bralnik z zaslonom E Ink, varnim za oči, podporo za vse priljubljene formate (knjižne, grafične in v nekaterih modelih tudi zvočne), sodobno zasnovo in baterijo, zasnovano za mesec dni aktivnega branja brez polnjenja. Vaš nov e-bralnik lahko ima barvni zaslon, je vodoodporen in vam zagotavlja udobno branje celo v temi, kar omogoča sprednja osvetlitev ali tehnologija SMARTlight.

PocketBook in Božiček priporočata naslednja modela: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Nazaj
Aa HD