image

Razvito s strani bralcev za bralce

O PocketBook

Najboljša bralna izkušnja kjer koli in kadar koli

Družba PocketBook, ustanovljena leta 2007, s sedežem v Luganu v Švici je eden največjih svetovnih proizvajalcev e-bralnikov, ki temeljijo na tehnologiji E Ink. Danes svoje izdelke prodaja v več kot 35 držav po svetu. Z ustvarjanjem visokokakovostne strojne opreme, ergonomske oblike izdelkov in edinstvenih programskih rešitev PocketBook svojim uporabnikom zagotavlja brezhibno bralno izkušnjo kjer koli in kadar koli.

Naše vrednote

01

Svoboda. Naši izdelki in storitve uporabnikom vsepovsod omogočajo popolno svobodo.

02

Praktičnost. PocketBook je zaupanja vreden pomočnik, ki je na voljo v vsaki situaciji.

03

Človek. PocketBook tvorijo ljudje, ki delijo edinstvene zgodbe, ki nas opredeljujejo.

image

Bodite svobodni. Berite udobno

Ob upoštevanju ideje o zagotavljanju popolne svobode nudimo vse sodobne možnosti za branje v oblaku. Berete lahko kjer koli in v kateri koli napravi ob popolnem udobju.

image

Osredotočenost na osebnost

Naše e-bralnike ustvarjamo z velikim spoštovanjem in skrbjo za vsakega uporabnika. Opremljeni so z očem prijaznimi zasloni, vmesnikom v 35 jezikih in nudijo številne možnosti osebnih nastavitev.

image

Dati več

Pri nudenju še večje vrednosti ne vidimo nobenih omejitev! Vrhunske funkcije, številne barve izdelka, različne velikosti zaslona – imate prosto izbiro in vedno ste v trendu.

Namestite aplikacijo PocketBook Reader
image

Svoje delo imamo radi.

Spoznajte našo ekipo

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD