Potopite se v priljubljeno knjigo in rešite tajnega agenta: oglejte si nove osupljive oglase podjetja PocketBook

2020 සැප්තැම්බර් 17

Podjetje PocketBook je napovedalo premiero izjemnih oglasov v storitvi YouTube s čarobnim potovanjem v zgodbo knjige, ki zabriše meje med literarnim in resničnim svetom.

Novi oglasi nadaljujejo zamisel »Inside your PocketBook«, ki zabriše mejo resničnosti. Podjetje jo je prvič predstavilo z avtorskim filmom »Epic fight Sherlock vs. Dracula« v obliki zapisa 360о. Videoposnetek je bil objavljen leta 2019, v storitvi YouTube pa je zabeležil več kot 15 milijonov ogledov. Novi oglasi pa izkušnjo predstavijo na popolnoma nov način: s še več zabave in norčijami!

Zakaj zamisel »Inside your PocketBook«?

Bralci z drugimi pogosto delijo svoje občutke in mnenja o knjigah, ki so jih prebrali z napravo PocketBook. Nekateri naredijo še korak naprej in opisujejo primere, v katerih bi sami delovali drugače od junaka. Vsi radi beremo, saj nam knjige omogočajo, da pobegnemo resničnosti in preizkušamo nove vloge.

Podjetje PocketBook v novih oglasih predstavi te edinstvene vpoglede uporabnikov. Ne samo, da knjigo preberemo, za kratek čas živimo skupaj z junaki in si predstavljamo življenje »v njihovi koži«. Prav to je tisto, kar združuje ljubitelje branja po vsem svetu.

Z branjem lahko skočite v nov svet. Upamo, da vas bomo z našimi novimi videoposnetki spomnili, da se lahko z e-bralniki v zgodbo knjige potopite doma v naslanjaču ali pa kjer koli in kadar koli! Z napravami E Ink je postalo branje bolj mobilno kot kadar koli prej.

O čem govori serija?

Avtorska serija vključuje štiri oglase: vohunsko akcijo »The Spy Granny«, klasično romanco »The Shocking Waltz«, pravljico »The Sleeping Daddy« in fantazijsko pustolovščino »The Witches' Lesson«. Gledalec se znajde na koncu zgodbe, po nekaj sekundah pa ga nenadoma iz fantazijske zgodbe prestavi v resničnost.

Oglaševalska kampanja se je pravkar začela v storitvi YouTube z dvema osupljivima zgodbama: »The Spy Granny« in »The Shocking Waltz«. Zgodbi imata sicer popolnoma različen slog, vendar pa se gledalec pri obeh popolnoma potopi v zgodbo knjige.

»The Spy Granny« je izjemna vohunska akcija, v kateri je glavni link na pomembni vohunski nalogi. Branje knjige s tako dramatično zgodbo je lahko zelo nevarno – bralce lahko zgodba tako prevzame, da se na lepem znajdejo sredi srditega dvoboja! Nato pa morajo glavnega junaka rešiti pred oboroženimi zlikovci.

Tiste, ki jim je bolj všeč sproščujoče razvedrilo, pa PocketBook vabi na ples z zgodbo »The Shocking Waltz«, najbolj razkošno zabavo tega leta. Dobre novice: bralci so lahko oblečeni, kakor želijo. Zgodovinski roman je nenazadnje namenjen branju v udobju doma.

Podjetje PocketBook bo sredi jeseni izdalo dve dodatni nič manj izjemni zgodbi: »The Witches’ Lesson« in »The Sleeping Daddy«. Gledalci se bodo morali naučiti leteti na čarovniški metli in se skupaj z junakom pretihotapiti v brlog zmaja, ki bruha ogenj!

Podjetje želi z digitalno oglaševalsko akcijo razširiti dobro počutje ter na ustvarjalen in zabaven način pokazati, kaj združuje ljubitelje branja po vsem svetu.

Nazaj
Aa HD