PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: ekskluzivna barva in eleganten etui

2020 නොවැම්බර් 19

Pocketbook napoveduje začetek prodaje omejene izdaje modela Touch HD 3, enega od najbolj priljubljenih in iskanih modelov. Nova izdaja modela Touch HD 3 Limited Edition v ekskluzivni biserno beli barvi prihaja v kompletu s stilskim zaščitnim etuijem. Za model velja dodatno garancijsko leto, za prodajo pa je na voljo v darilni škatli in je tako popolno darilo za vsakega bralnega navdušenca.

E-bralnik v čudoviti biserno beli barvi, ki s školjkastim vzorcem odseva svobodo oceanov, na edinstven način dopolnjuje tudi etui v azurno modri barvi. Ta kombinacija, ki združuje navdih in tehnologijo, vas popelje na nepozabljivo potovanje po straneh vznemirljivih romanov.

Prava mojstrovina e-branja s številnimi možnostmi

PocketBook Touch HD 3 združuje vse najboljše lastnosti, ki jih sodobni e-bralnik lahko ponuja uporabnikom. Naprava ima multisenzorični 6-palčni zaslon E Ink Carta™ z visoko ločljivostjo, pametno tehnologijo SMARTlight in močan dvojedrni procesor. Kot vsi e-bralniki PocketBook, tudi model Touch HD 3 podpira širok nabor formatov na trgu – 19 knjižnih in 4 grafične formate brez pretvorbe.

Tehnologija HZO Protection™ (po standardu IPx7) ščiti e-bralnik pred škodljivimi vplivi vode. Napravo lahko za največ 30 minut potopite v sladko vodo do globine enega metra, kar pomeni, da lahko berete na plaži ali pa takrat, ko uživate v sproščujoči kopeli, ne da bi morali skrbeti za varnost naprave.

Naprava ni le udobna za branje, ampak tudi za poslušanje zvočnih knjig ali glasbe med branjem: podpira Bluetooth in 6 zvočnih formatov: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Osupljiva barva, ki dopolnjuje zmagovalni dizajn

Biserno bela barva poudarja prefinjenost tega elegantnega in modnega e-bralnika. Dobitnik nagrade Red Dot za najboljši dizajn je še privlačnejši v tej ekskluzivni barvi, ki je odlična izbira tako za ženske kot za moške.

Omejena izdaja modela ohranja svojo kompaktno velikost (161,3 × 108 × 8 mm) in izjemno nizko težo 155 g. Ta ergonomska naprava je mehka na otip, zato ne boste uživali le v zanimivi knjigi, ampak tudi v procesu branja in držanja bralnika v roki.

Eleganten modni dodatek, ki ga preprosto morate imeti

Komplet e-bralnika Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition vključuje stilski etui v temno modri barvi, ki bo zanesljivo ščitil vaš e-bralnik in vam zagotavljal še udobnejše branje.

Etui proti udarcem se prilega e-bralniku in ščiti vse dele naprave, vključno z robovi. Tako ga lahko nosite v torbi ali nahrbtniku brez strahu, da bi ga opraskali. Ta dodatek tehta le 80 g in je izdelan iz trdnega poliuretana in mikrovlaken.

Še en razlog za uporabo etuija je njegova interakcija s posebnim senzorjem za etui, ki omogoča, da e-bralnik preklopi v način spanja, ko zaprete zaslon. Tako zmanjšate porabo baterije in podaljšate čas delovanja brez ponovnega polnjenja.

Podaljšana 3-letna garancija

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition pa ima še eno odlično prednost – dodatno leto veljavnosti garancije. Tako se garancija za e-bralnik podaljša na tri leta, kar najbolje dokazuje njegovo neprekosljivo kakovost.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition – mojstrovina za branje v ekskluzivni obliki

Nazaj
Aa HD