PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: ekskluzivna barva in eleganten etui

2020 නොවැම්බර් 19

Pocketbook napoveduje začetek prodaje omejene izdaje modela Touch HD 3, enega od najbolj priljubljenih in iskanih modelov. Nova izdaja modela Touch HD 3 Limited Edition v ekskluzivni biserno beli barvi prihaja v kompletu s stilskim zaščitnim etuijem. Za model velja dodatno garancijsko leto, za prodajo pa je na voljo v darilni škatli in je tako popolno darilo za vsakega bralnega navdušenca.

E-bralnik v čudoviti biserno beli barvi, ki s školjkastim vzorcem odseva svobodo oceanov, na edinstven način dopolnjuje tudi etui v azurno modri barvi. Ta kombinacija, ki združuje navdih in tehnologijo, vas popelje na nepozabljivo potovanje po straneh vznemirljivih romanov.

Prava mojstrovina e-branja s številnimi možnostmi

PocketBook Touch HD 3 združuje vse najboljše lastnosti, ki jih sodobni e-bralnik lahko ponuja uporabnikom. Naprava ima multisenzorični 6-palčni zaslon E Ink Carta™ z visoko ločljivostjo, pametno tehnologijo SMARTlight in močan dvojedrni procesor. Kot vsi e-bralniki PocketBook, tudi model Touch HD 3 podpira širok nabor formatov na trgu – 19 knjižnih in 4 grafične formate brez pretvorbe.

Tehnologija HZO Protection™ (po standardu IPx7) ščiti e-bralnik pred škodljivimi vplivi vode. Napravo lahko za največ 30 minut potopite v sladko vodo do globine enega metra, kar pomeni, da lahko berete na plaži ali pa takrat, ko uživate v sproščujoči kopeli, ne da bi morali skrbeti za varnost naprave.

Naprava ni le udobna za branje, ampak tudi za poslušanje zvočnih knjig ali glasbe med branjem: podpira Bluetooth in 6 zvočnih formatov: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Osupljiva barva, ki dopolnjuje zmagovalni dizajn

Biserno bela barva poudarja prefinjenost tega elegantnega in modnega e-bralnika. Dobitnik nagrade Red Dot za najboljši dizajn je še privlačnejši v tej ekskluzivni barvi, ki je odlična izbira tako za ženske kot za moške.

Omejena izdaja modela ohranja svojo kompaktno velikost (161,3 × 108 × 8 mm) in izjemno nizko težo 155 g. Ta ergonomska naprava je mehka na otip, zato ne boste uživali le v zanimivi knjigi, ampak tudi v procesu branja in držanja bralnika v roki.

Eleganten modni dodatek, ki ga preprosto morate imeti

Komplet e-bralnika Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition vključuje stilski etui v temno modri barvi, ki bo zanesljivo ščitil vaš e-bralnik in vam zagotavljal še udobnejše branje.

Etui proti udarcem se prilega e-bralniku in ščiti vse dele naprave, vključno z robovi. Tako ga lahko nosite v torbi ali nahrbtniku brez strahu, da bi ga opraskali. Ta dodatek tehta le 80 g in je izdelan iz trdnega poliuretana in mikrovlaken.

Še en razlog za uporabo etuija je njegova interakcija s posebnim senzorjem za etui, ki omogoča, da e-bralnik preklopi v način spanja, ko zaprete zaslon. Tako zmanjšate porabo baterije in podaljšate čas delovanja brez ponovnega polnjenja.

Podaljšana 3-letna garancija

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition pa ima še eno odlično prednost – dodatno leto veljavnosti garancije. Tako se garancija za e-bralnik podaljša na tri leta, kar najbolje dokazuje njegovo neprekosljivo kakovost.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition – mojstrovina za branje v ekskluzivni obliki

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD