Posodobljena aplikacija PocketBook Reader: nova raven bralnega udobja

2020 මැයි 14

PocketBook predstavila obsežno posodobitev za eno od svojih največjih uspešnic, mobilno aplikacijo PocketBook Reader, za naprave s sistemoma iOS in Android. Aplikacija bo še bolj priročna zaradi povsem nove zasnove in dodatne oblike zvočnega zapisa, poenostavljenega avtorizacijskega postopka, več možnosti sinhronizacije in izmenjave knjig ter številnih drugih funkcij.

PocketBook Reader ni le mobilna aplikacija za branje, temveč dejanski knjižni klub v vaši napravi. Berite in poslušajte različne oblike zapisov, sinhronizirajte knjižnice in bralne položaje, delite vtise o knjigah in pridobite priporočila: zahvaljujoč aplikaciji PocketBook Reader so vse vaše knjige na voljo v vašem pametnem telefonu ali tablici.

Torej, kakšne novosti ponuja aplikacija PocketBook Reader?

  • Nove storitve shranjevanja knjig – od zdaj naprej lahko uporabniki aplikacije PocketBook Reader v svojo knjižnico dodajo knjige iz shrambe v oblaku Google Drive in jih v njej berejo, ravno tako blago, kupljeno v storitvi Google Play Books. Uporabniki se lahko poleg tega istočasno prijavijo v številne različne račune različnih storitev, kot je PocketBook Cloud ali Dropbox.
  • Nove nastavitve vmesnika – uporabniški vmesnik PocketBook Reader je pridobil nove barvne teme, ki vam bodo pomagale poskrbeti za raznolikost dela z aplikacijo in prilagajanje aplikacije vašemu razpoloženju. Sodobna in jedrnata zasnova aplikacije bo zagotovila največje udobje pri branju elektronske oblike zapisa.
  • Gradniki seznama knjig na začetnem zaslonu – zaradi gradnikov na glavnem zaslonu pridobijo uporabniki hiter dostop do seznamov knjig v različnih spletnih storitvah. Gradniki so dodajani in odstranjevani z zaslona samodejno, ko dostopite do svojega računa in ga zapustite. Istočasno lahko uporabniki dodajo kateri koli seznam knjig na začetni zaslon.
  • Podpora za novo obliko zvočnega zapisa – v posodobljeni aplikaciji je tradicionalna oblika zapisa mp3 dopolnjena z obliko zvočnega zapisa m4b, ki je odlična za poslušanje zvočnih knjig. Poleg tega so zvočne knjige, ki ste jih kupili, zdaj sinhronizirane s storitvijo PocketBook Cloud.
  • Avtorizacija je priročnejša kot kadar koli doslej – z enim računom PocketBook lahko delate z drugimi storitvami, kot sta PocketBook Cloud in ReadRate, ne da bi izgubljali čas z registracijo. Za lastnike e-bralnikov PocketBook pa je na voljo nova možnost sinhronizacije računov in knjižnic z optičnim branjem kode QR v aplikaciji PocketBook Reader.
  • Izboljšana interakcija aplikacije s storitvijo PocketBook – od zdaj naprej lahko uporabniki z uporabo aplikacije PocketBook Reader izmenjujejo knjige med napravami s sistemoma iOS in Android.
  • Funkcija vlečenja in spuščanja – knjižne datoteke je zdaj lažje prenašati iz pomnilnika naprave v katero koli shrambo v oblaku: preprosto povlecite želeni dokument.
  • Interakcija s seznami knjig je zdaj celo priročnejša – razvrstite lokalne datoteke in knjige iz storitev v oblaku, ustvarite zbirke itd. Navigacija po digitalnih knjižnicah ni bila še nikoli tako hitra. In zahvaljujoč preoblikovanju razdelka Folders (Mape), ki je zdaj videti kot upravitelj datotek, se je navigacija po pomnilniku naprave za izvedbo iskanja knjige izboljšala.

Seveda to ni popoln seznam posodobitev aplikacije PocketBook Reader, zato odprite svojo aplikacijo in se seznanite z njeno novo funkcionalnostjo.

Če še nimate v lasti aplikacije PocketBook Reader, jo prenesite iz trgovine App Store ali Google Play in se pomaknite na novo raven branja elektronskih oblik zapisov.

Nazaj
Aa HD