PocketBook InkPad 3 Pro – vaš veliko zaslonski strokovnjak za branje

2019 ජූලි 30

PocketBook z veseljem predstavlja PocketBook InkPad 3 Pro – nova različica 7,8-palčnega e-bralnika z zaščito pred vodo in povezavo prek Bluetooth. Te nove funkcije, skupaj z elegantnim dizajnom, SMARTlight in zvočnim izhodom spremenijo novi model PocketBook v resnično profesionalno napravo v svetu e-bralnikov.

Velike priložnosti z velikim e-bralnikom

Novi PocketBook InkPad 3 Pro v velikosti knjige je opremljen s 7,8-palčnim zaslonom E Ink Carta™ HD (1404 x 1872) s 300 DPI. Takšen prikaz omogoča praktično brisanje meje med tradicionalno in elektronsko stranjo, saj je velikost e-bralnika skoraj podobna povprečni tiskani knjigi. Z zaslon najnovejše generacije boste pozabili, da berete e-bralnik. Oči ne čutijo nobenega pritiska in bolje zaznavajo informacije – tako kot med branjem navadne papirne knjige.

Stopite v svobodo branja

Varno uživajte v branju s PocketBook InkPad 3 Pro kjer koli: pri ležanju v kopalnici ali ob bazenu, na plaži ali celo v dežju. Novi bralnik je nepremočljiv od znotraj navzven. Tanka prevleka mikronov zanesljivo ščiti notranjo elektroniko naprave pred morebitnimi poškodbami zaradi izpostavljenosti vlagi ali tekočinam. S možnostmi IPX8 lahko napravo potopite v vodo do globine 2 metra in do 60 minut brez škodljivih učinkov.

Boljša zaščita z ohišjem

Za dodatno zaščito pred mehanskimi poškodbami je maloprodajni komplet PocketBook InkPad 3 Pro opremljen s praktičnim ohišjem v črni barvi. Poleg tega uporaba ohišja poveča učinkovitost e-bralnika. PocketBook InkPad 3 Pro ima vgrajen pokrov senzorja, ki samodejno preklopi napravo v način mirovanja vsakič, ko jo pokrijete z ohišjem.

Pametne prilagoditve za vaš pametni življenjski stil

Tehnologija SMARTlight je več kot samo enostavna sprednja lučka. Ta funkcija samodejno uravnava svetlost in barvno temperaturo zaslona, odvisno od osvetlitve in časa dneva.Uporabnik lahko ročno prilagodi svetlost in barvno temperaturo sprednje lučke brez spreminjanja strani knjige. Poleg tega je mogoče ustvariti predloge z drugačnim nizom prilagoditev svetlosti zaslona, kar bo poenostavilo delo z e-bralnikom in prihranilo vaš čas.

Ne samo za bralce, ampak tudi za poslušalce

PocketBook InkPad 3 Pro je ustvarjen tako, da zagotavlja maksimalne možnosti za vsakega uporabnika: ne samo, da lahko berete knjige, temveč jih tudi poslušate, zahvaljujoč zvočnemu vmesniku micro USB in brezžični povezavi Bluetooth. E-bralnik podpira dva najbolj priljubljena zvočna zapisa, mp3 in m4b, za udobno poslušanje in označevanje priljubljenih zvočnih knjig kjer koli se nahajate. Ali samo poslušajte glasbo med branjem!

Še ena koristna funkcija bralnika PocketBook InkPad 3 Pro, ki jo je vredno omeniti, besedilo-v-govor, ki vaš e-bralnik spremeni v pravega pripovedovalca. Zahvaljujoč funkciji besedilo-v-govor, lahko vaša naprava pretvori besedilo e-knjige v glas in prebere vsako besedilno datoteko iz knjižnice e-bralnika.

Hitro misleča naprava za vsako nalogo

PocketBook InkPad 3 Pro je opremljen z dvojedernim procesorjem in 1 GB RAM-a, ki znatno poveča hitrost e-bralnika. Prvič, to se nanaša na hitrost zagona aplikacij in storitev, kot tudi na gladko obračanje strani.

1900 mAh baterija zagotavlja tedne zabavnega branja brez potrebe po polnjenju. Notranji pomnilnik e-bralnika je razširljiv na 16 GB, ki omogoča, da shranite elektronsko knjižnico z več kot 3000 knjigami.PocketBook InkPad 3 Pro podpira 19 knjižnih in 4 grafične zapise (JPEG, BMP, PNG in TIFF). Vse te datoteke pa lahko enostavno prenesete na e-bralnik s pomočjo vdelanega Wi-Fi in spletnih storitev: Dropbox, Send-to-PocketBook in PocketBook Cloud.

Poleg tega, prednameščeni slovarji Abbyy Lingvo® s 24 jezikovnimi kombinacijami ne poenostavijo samo branje in prevajanje tuje literature, ampak spremenijo PocketBook InkPad 3 Pro v nepogrešljivega pomočnika med potovanji.

Stilski in lahek e-bralnik – idealni sopotnik

PocketBook InkPad 3 Pro ne odlikuje samo velik zaslon HD s 7,8-palčno diagonalo. Z merami 195 x 136,5 x 8 mm znaša teža naprave samo 225 gramov, ki omogoča, da jo nosite s seboj med vsakodnevnimi mestnimi potovanji ali na oddaljene poti.

E-bralnik prav tako izstopa s stilskim in premišljenim dizajnom, ki ustreza najnovejšim globalnim trendom. Naprava ne izgleda samo čudovito, ampak je tudi izredno ergonomska in priročna za uporabo – omogoča nadzor z eno roko in je enostavna za držanje.

PocketBook InkPad 3 Pro – resnična strokovna naprava v svetu e-bralnikov

Nazaj
Aa HD