PocketBook Viva – celotna barvna lestvica in vse zvočne funkcije, ki so lahko na voljo v e-bralniku

2022 දෙසැම්බර් 19

Podjetje PocketBook predstavlja PocketBook Viva, prvi barvni e-bralnik v Evropi s tehnološko izjemnim zaslonom E Ink GalleryTM 3. Inovativni 8-palčni zaslon omogoča prikaz celotne barvne lestvice – barvna vsebina na očem prijaznemu zaslonu E Ink še nikoli ni bila tako svetla.

PocketBook Viva vas bo navdušil tudi z vgrajenim zvočnikom, funkcijo pretvorbe besedila v govor, zaščito pred vdorom vode IPX8 in prilagodljivo funkcijo SMARTlight. V napravo sta vgrajena tudi zmogljiv štirijedrni procesor in 64-gigabajtni pomnilnik, v katerega lahko shranite več tisoč knjig. Zaradi izjemno sodobne zasnove s stranskimi krmilnimi gumbi in brezhibno ergonomijo vas bo e-bralnik PocketBook Viva nemudoma navdušil nad branjem.

Barvni PocketBook Viva bo na voljo v trgovinah ob koncu prvega četrtletja 2023 po neverjetni ceni 599 EUR. Čas je za novo poglavje e-branja v barvah!

Spoznajte najbolj barvit zaslon E Ink Gallery 3

PocketBook Viva je prvi e-bralnik v Evropi, ki uporablja revolucionarni barvni zaslon E Ink Gallery 3. Sleherna slikovna pika je zapolnjena z barvnimi pigmenti, ki omogočajo bogatejše in bolj nasičene barvne kombinacije. Pri zasnovi zaslona E Ink Gallery 3 je bil uporabljen nov pristop brez uporabljene množice barvnih filtrov, ki omogoča prikaz celotne barvne lestvice. Barvna in črno-bela slika imata tako isto visoko ločljivost 1440 × 1920 in 300 PPI.

Inovativni barvni zaslon E Ink Gallery 3 ima vse edinstvene lastnosti in optične značilnosti klasičnega zaslona E Ink, zaradi katerih e-bralnik med delovanjem porabi izjemno malo energije in je očem prijazen. Tehnologija E Ink ComfortGazeTM pa omogoča zmanjšanje učinka »modre svetlobe« na uporabnikove oči.Tehnologija sprednje lučke ComfortGaze zmanjšuje razmerje modre svetlobe (BLR) do 60 odstotkov v primerjavi s prejšnjo generacijo zasnove sprednje lučke, kar zagotavlja dodatno udobje in zaščito.

8-palčni zaslon v velikosti knjige je primeren za prikaz poljubne vsebine: od običajnih knjig do barvnih stripov, revij ali dokumentov z grafikoni ter tabelami.

Funkcija SMARTlight uporabnikom omogoča prilagoditev svetlosti in temperature barve zaslona. Za sprednjo lučko je mogoče izbirati med toplim in hladnim tonom.

Vgrajen zvočnik in številne druge zvočne funkcije

PocketBook Viva je idealen e-bralnik za ljubitelje zvočnih knjig: podpira 6 zvočnik oblik zapisa, ima vgrajen zvočnik, podpira tehnologijo Bluetooth in funkcijo pretvorbe besedila v govor.

Pritisnite tipko za predvajanje in uživajte v zvočnih knjigah kjerkoli, kadarkoli in brez dodatnih naprav. E-bralnik podpira tehnologijo Bluetooth različica 5.2 za hitro povezovanje brezžičnih slušalk, zvočnikov ali drugih zvočnih sistemov. S funkcijo pretvorbe besedila v govor lahko e-bralnik z naravno zvenečimi glasovi prebere poljubno besedilno datoteko, ki tako postane prava zvočna knjiga.

Estetska dovršenost in ergonomija

PocketBook Viva je prava umetnina, ki združuje prefinjeno eleganco ter premišljeno ergonomijo in priročnost – izjemno pomembni dejavniki pri vsakodnevni uporabi. Kljub velikemu zaslonu je e-bralnik lahek in kompakten. Stranski krmilni gumbi omogočajo udobno držanje in upravljanje naprave. Zaradi G-senzorja, ki samodejno zasuka zaslon, pa je e-bralnik enako udoben tako za levičarje kot desničarje.

Zaščita pred vdorom vode IPX8

PocketBook Viva je zaščiten pred vdorom vodo skladno s standardom IPX8. E-bralnik tako lahko potopite v sladko vodo do globine 2 metrov za največ 60 minut brez škodljivih posledic. Zaradi zaščite pred vdorom vode so uporabniki lahko brez skrbi v primeru dežja ali pri sproščanju v kopeli s priljubljeno knjigo.

Štirijedrni procesor in druge funkcije e-bralnika PocketBook Viva:

  • 64 GB vgrajenega pomnilnika – za veliko knjižnico, ki je vedno pri roki;
  • največ podprtih oblik zapisa brez pretvorbe – PocketBook Viva podpira 23 oblik zapisa (19 knjižnih in 4 grafične oblike zapisa), vključno z obliko zapisa za stripe;
  • podpora za 6 oblik zapisa zvočnih knjig – poslušajte zvočne datoteke v oblikah zapisa M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 in MP3.ZIP;
  • zmogljiv štirijedrni procesor;
  • storitve dvopasovnega omrežja Wi-Fi in PocketBook Cloud – za sinhronizacijo z drugimi napravami in priročno upravljanje knjižnice;
  • številni slovarji – poleg 11. vnaprej nameščenih jezikovnih kombinacij imajo uporabniki za prenos na voljo skupno 42 kombinacij.

PocketBook Viva – celotna barvna lestvica, izjemna supermoč!

Nazaj
Aa HD