PocketBook Verse Pro: najnovejše tehnologije za elektronsko branje v kompaktnem ohišju

2023 සැප්තැම්බර් 5

PocketBook z veseljem napoveduje 6-palčni vrhunski e-bralnik Verse Pro, v katerem sta združena neprimerljiva funkcionalnost in izjemna kompaktnost. PocketBook Verse Pro je zasnovan tako, da vašo bralno izkušnjo dvigne na novo raven, saj ima napredne funkcije, kot so podpora za zvočne knjige in funkcija Text-to-Speech (pretvorba besedila v govor) s povezavo Bluetooth, nastavljiva funkcija SMARTlight in zaščita pred vdorom vode IPX8.

Knjigi podobna izkušnja za užitek ob branju

PocketBook Verse Pro ima 6-palčni zaslon E Ink Carta™ z ločljivostjo HD 1072 × 1448 in 300 slikovnimi pikami na palec. Zdaj lahko uživate v elektronskem branju brez skrbi zaradi utrujenih oči: naprava ima optične lastnosti, ki so podobne optičnim lastnostim tiskane strani, kolikor je to mogoče za elektronsko napravo. Zaslon E Ink se na sončni svetlobi ne blešči, zato je idealen za branje na prostem, jasnost strani in popolnoma ostro besedilo pa zagotavljata pravi užitek ob elektronskem branju. In kar je vedno vredno omeniti: energetsko učinkovita tehnologija E Ink zagotavlja do en mesec branja z enim polnjenjem baterije.

Tehnologija SMARTlight in Dark Mode

Še dve funkciji, ki pomembno prispevata k udobju pri branju, sta SMARTlight in Dark Mode. V ročnem načinu lahko s funkcijo SMARTlight nastavite svetlost in izberete topel ali hladen ton zaslona ter shranite nastavitve za lažje preklapljanje v prihodnosti. V samodejnem načinu bo funkcija SMARTlight prilagodila svetlost in barvno temperaturo glede na čas dneva. Dark Mode izboljša bralno izkušnjo pri slabi osvetlitvi, saj je ozadje temno, besedilo pa belo, kar lahko pomaga zmanjšati utrujenost oči.

Text-to-Speech in zvočne knjige

PocketBook Verse Pro podpira funkcijo Text-to-Speech, ki lahko katero koli besedilno datoteko pretvori v zvočni zapis in jo prebere v enem od 26 razpoložljivih jezikov. Z branja knjige lahko kadarkoli preklopite na poslušanje: samo dva klika in e-bralnik bo začel glasno brati, medtem ko vi opravljate svoja vsakodnevna opravila. Naravno zveneči glasovi, ki jih omogoča funkcija Text-to-Speech, zagotavljajo, da pri knjigi ne boste izpustili nobene podrobnosti ali poudarka.

Naprava podpira tudi 6 priljubljenih zvočnih oblik zapisa, zato je odlična izbira za poslušanje zvočnih knjig. S tehnologijo Bluetooth se e-bralnik zlahka poveže z brezžičnimi slušalkami ali avtomobilskimi zvočnimi sistemi, kar zagotavlja neprekinjen užitek ob poslušanju.

Zaščita pred vdorom vode IPX8 za branje brez omejitev

PocketBook Verse Pro je zasnovan tako, da je odporen na poškodbe zaradi vode in izpolnjuje standard IPX8. To pomeni, da lahko e-bralnik potopite v sladko vodo do globine 2 metrov za 60 minut brez škodljivih posledic. Ne glede na to, ali berete v kopeli ali ob bazenu, se lahko potopite v svojo najljubšo knjigo, ne da bi vas skrbelo glede izpostavljenosti vodi.

Privlačen dizajn in kompaktnost

PocketBook Verse Pro je dovršeno kompakten, ima eleganten videz in dobro premišljeno ergonomijo. V privlačni azurno modri ali strastno rdeči barvi e-bralnik izstopa iz množice in izžareva vrhunsko estetiko. Krmarjenje po straneh je preprosto, saj lahko izbirate med zaslonom na dotik ali priročnimi mehanskimi gumbi na spodnjem delu naprave. Kompaktna velikost (le 108 × 156 × 7,6 mm) in ergonomska oblika zagotavljata udobno branje kjer koli, saj lahko napravo držite z eno roko.

25 oblik zapisa, mesec dni branja brez polnjenja in druge funkcije naprave Verse Pro

  • Vse priljubljene oblike zapisa brez pretvorbe: e-bralnik podpira 25 oblik zapisa, vključno z vsemi najpogostejšimi: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF.
  • Podpora Adobe DRM: tehnologija Adobe DRM omogoča izposojo knjig iz spletnih knjižnic.
  • Podpora za 6 zvočnih oblik zapisa: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B.
  • Do mesec dni delovanja z enim polnjenjem: zaradi neverjetne energetske učinkovitosti je Verse Pro idealen pripomoček za vsakodnevno branje in potovanja.
  • PocketBook Cloud in Wi-Fi: za priročno nakupovanje, sinhronizacijo in upravljanje knjižnice.
  • 16 GB notranjega pomnilnika: dovolj prostora za impresivno knjižnico.
  • Samodejno obračanje zaslona: spremenite usmerjenost zaslona za še več udobja pri branju.
  • Vnaprej nameščeni slovarji: za brezplačen prenos je na voljo 11 jezikovnih kombinacij in 42 kombinacij.
  • Lahkotnost in kompaktnost: teža naprave znaša le 186 g.

PocketBook Verse Pro: svetla zvezda elektronskega branja z vrhunskimi funkcijami

Nazaj
Aa HD