PocketBook Verse Pro Color: super kompakten e-bralnik z barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3

2024 ජූනි 4

PocketBook s ponosom predstavlja svoj najnovejši e-bralnik – PocketBook Verse Pro Color, 6-palčni model z najnovejšim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3, zasnovanim za zagotavljanje poglobljene izkušnje branja in poslušanja. Kompakten, a zmogljiv, Verse Pro Color navdušuje z naborom naprednih funkcij in lastnosti, kot so zaščita pred vdorom vode IPX8, podpora za zvočne knjige z Bluetoothom, funkcija pretvorbe besedila v govor, prilagodljiva funkcija SMARTligth in štirijedrni procesor.

Nov kompaktni Verse Pro Color obljublja izjemno izkušnjo barvnega branja za navdušene knjižne navdušence, ki so navajeni, da se od knjige nikoli ne ločijo.

Branje v barvah z najnovejšim zaslonom E Ink Kaleido™ 3

PocketBook Verse Pro Color je 6-palčni e-bralnik z vrhunskim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3, ki ponuja 50-odstotno izboljšavo ločljivosti in PPI za popolno e-branje v barvah. Z ločljivostjo črno-bele slike 1072 x 1448 in ločljivostjo barvne slike 536 × 724 zagotavlja Verse Pro Color osupljivo jasnost in podrobnosti. Z reproduciranjem 4096 barv in odtenkov PocketBook Verse Pro Color zagotavlja varno za oči, brez bleščanja in udobno izkušnjo e-branja, saj so njegove optične lastnosti čim bližje običajnim natisnjenim stranem.

SMARTlight za očem prijazno branje pri katerikoli osvetlitvi

SMARTlight izboljša izkušnjo branja s ponudbo prilagodljive sprednje lučke. Uporabniki lahko prilagodijo svoje nastavitve osvetlitve, od hladnega modrikastega odtenka za dnevno branje do toplega in pomirjujočega rumenega odtenka za pravljice za lahko noč. Z ročnim načinom prilagodite svetlost in izbirajte med toplimi ali hladnimi odtenki ter shranite prilagojene nastavitve za preprosto preklapljanje. V samodejnem načinu SMARTlight inteligentno prilagaja svetlost in barvno temperaturo glede na čas dneva, kar zagotavlja optimalne pogoje za branje v vsakem trenutku.

Veliko možnosti za občudovalce zvočnih knjig

PocketBook Verse Pro Color je idealen pripomoček ne le za branje, ampak tudi za poslušanje zvočnih knjig. E-bralnik podpira 6 zvočnih oblik zapisa in ima Bluetooth 5.4 za priročno povezavo s slušalkami in drugimi napravami. Uporabniki lahko kupijo zvočne knjige kjerkoli in jih poslušajo na Verse Pro Color!

Druga funkcija, ki bo zelo všeč oboževalcem zvoka, je pretvorba besedila v govor, ki vam omogoča, da katerokoli besedilno datoteko spremenite v analogno zvočno knjigo. Med vožnjo ali kuhanjem večerje uporabnikom ni več treba prekiniti svojih knjižnih dogodivščin: samo dva klika in Verse Pro Color bo začel brati knjigo na glas. Funkcija pretvorbe besedila v govor se ponaša s širokim izborom naravnih moških in ženskih glasov, ki bodo na glas brali besedilne datoteke v enem od 26 razpoložljivih jezikov.

Uživanje v brezskrbnem branju z zaščito pred vdorom vode IPX8

PocketBook Verse Color Pro, certificiran za 60-minutno potopitev v sladko vodo do globine 2 metra, omogoča uporabnikom, da se potopijo v svojo najljubšo knjigo, ne glede na to, ali se kopajo ali poležavajo ob bazenu. Verse Color Pro, zasnovan za aktiven življenjski slog, združuje kompaktnost in funkcionalnost z robustno vodoodpornostjo, kar uporabnikom omogoča svobodo branja na poti brez skrbi glede izpostavljenosti vodi. Z zaščito IPX8 lahko uporabniki brez skrbi berejo v kateremkoli okolju, ne glede na to, ali jih ujame dež ali uživajo v sproščujočem namakanju s svojo najljubšo knjigo.

Kompaktnost, ergonomija in dolga življenjska doba baterije

Uživajte v barviti vsebini kjerkoli s kompaktnim in lahkim 6-palčnim PocketBook Verse Pro Color, ki ponuja udobno branje tako doma kot na poti. Zaradi svojih mer in lahkega dizajna je primerljiv z majhnim papirnatim blokom za beležke, vendar lahko sprejme na tisoče knjig. Krmarjenje po Verse Pro Color je preprosto z zaslonom na dotik ali mehanskimi gumbi. Naprava ne samo, da se popolnoma prilega roki, ampak izstopa tudi po svojem elegantnem dizajnu. Poleg tega lahko e-bralnik zahvaljujoč energijsko učinkovitemu zaslonu E Ink deluje do 1 meseca brez ponovnega polnjenja.

25 oblik zapisa, štirijedrni procesor in druge funkcije Verse Pro Color

  • 25 oblik zapisa brez pretvorbe − PocketBook Verse Pro Color podpira vse najbolj priljubljene knjižne in grafične oblike zapisa, vključno z obliko zapisa stripov CBR in CBZ.
  • Podpora za 6 oblik zapisa zvočnih knjig – poslušajte zvočne datoteke v oblikah zapisa M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 in MP3.ZIP.
  • Štirijedrni procesor – za hitro krmarjenje in popolno bralno izkušnjo.
  • 16 GB vgrajenega pomnilnika – za veliko knjižnico, ki je vedno pri roki.
  • Dvopasovni Wi-Fi (2,4/5 GHz) – za udobno brskanje po spletu.
  • Storitve PocketBook Cloud in Dropbox – upravljajte svoje knjige in jih enostavno sinhronizirajte.
  • Vnaprej nameščeni slovarji – 11 vnaprej nameščenih jezikovnih kombinacij in 42 kombinacij, ki so na voljo za prenos.

PocketBook Verse Pro Color: Vaša barvita stran e-branja

Nazaj
Aa HD