PocketBook Verse: nova generacija lahkotnosti in enostavnega branja

2023 සැප්තැම්බර් 5

PocketBook predstavlja uporabniku izjemno prijazen, kompakten in lahek 6-palčni elektronski bralnik PocketBook Verse, ki nudi vse potrebno za udobno branje. Novi PocketBook Verse ima očem prijazen zaslon na dotik E Ink Carta™ in prilagodljivo funkcijo SMARTlight, režo za kartico microSD in podpira PocketBook Cloud.

Varen za oči kot natisnjena stran

PocketBook Verse je popoln spremljevalec za navdušene bralce. S 6-palčnim zaslonom na dotik HD E Ink Carta™ je branje udobno in prijetno. Visokokakovosten zaslon omogoča, da je branje podobno kot na papirju, kar zagotavlja več ur branja brez napora ali izgube ostrine. Poslovite se od bleščanja pri močni sončni svetlobi, saj zasloni elektronskih bralnikov E Ink omogočajo branje kjer koli in kadar koli. Zaradi popolne jasnosti in berljivosti zaživi vsaka beseda na strani.

Več svobode s prilagodljivo funkcijo SMARTlight

Izkusite največje udobje pri branju z napravo PocketBook Verse, ki vas bo spremljala podnevi in ponoči. S tehnologijo SMARTlight lahko uporabniki prilagodijo parametre zaslona vsem svetlobnim razmeram ter nastavijo svetlost in barvno temperaturo zaslona. Zdaj lahko barvni odtenek strani prilagodite brez prekinitve branja – preprosto podrsajte s prstom po strani zaslona. Shranite lahko tudi želene predloge nastavitev zaslona in jih pozneje aktivirate ter tako kadar koli uživate v prilagojeni bralni izkušnji.

Branje brez omejitev s podporo za 25 oblik zapisa datotek

PocketBook Verse podpira 25 knjižnih in grafičnih oblik zapisa datotek, vključno z ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG in PNG, zato datotek ni treba več pretvarjati. Z napravo PocketBook lahko bralci pozabijo na pretvorbo datotek in prihranijo svoj dragoceni čas. Zaradi podpore za Adobe DRM je naprava Verse združljiva tudi s spletnimi knjižničnimi storitvami. Izposoja knjig prek spleta še nikoli ni bila enostavnejša!

Reža za pomnilniško kartico in mesec dni branja z enim polnjenjem

Z napravo PocketBook Verse vam nikoli ne bo zmanjkalo možnosti za branje. V napravo je vgrajen pomnilnik velikosti 8 GB, kar pomeni, da lahko v elektronski bralnik shranite več tisoč knjig. Naprava ima tudi režo za pomnilniško kartico s kapaciteto do 128 GB, ki omogoča razširitev virtualne knjižnice na več kot 15 tisoč elektronskih knjig, odvisno od oblike zapisa datoteke in kakovosti posamezne prenesene datoteke. Napravo Verse odlikuje tudi energetska učinkovitost: z enim polnim polnjenjem se naprava napolni za mesec dni aktivnega branja.

Odlična kombinacija udobja in sloga

PocketBook Verse je kompaktna naprava, ki tehta le 182 g in jo zlahka spravite v nahrbtnik ali torbico. Z odlično kombinacijo mehanskih gumbov za upravljanje in zaslona na dotik elektronski bralnik ponuja lahkotno krmarjenje in intuitivno bralno izkušnjo. Naprava Verse je zasnovana tako, da naredi vtis, je elegantna in ima sodoben videz, ki dopolnjuje vsak slog. Minimalistična zasnova s svetlo modro in megleno sivo barvo doda vašim bralnim uricam pridih prefinjenosti.

Odlične možnosti branja z brezplačnimi slovarji in storitvami v oblaku

PocketBook Verse z vgrajeno povezavo Wi-Fi omogoča hiter dostop do spletnih knjigarn, tako da lahko preprosto brskate in kupujete knjige iz različnih virov. Prevzemite nadzor nad svojo celotno knjižnico in sinhronizirajte svoje datoteke v več napravah prek storitve PocketBook Cloud, medtem ko Dropbox omogoča hitro dostavo elektronskih knjig neposredno v vašo napravo.

Uporabniki lahko izkoristijo tudi priročnost 11 vnaprej naloženih slovarjev in raziščejo dodatnih 42 jezikovnih kombinacij, ki so na voljo za brezplačen prenos. Ne glede na to, ali se učite novega jezika ali želite izboljšati svoje jezikovno znanje, je PocketBook Verse popoln spremljevalec za jezikovne navdušence.

PocketBook Verse – novo poglavje uporabniku prijaznega elektronskega branja.

Nazaj
Aa HD