PocketBook Touch HD 3: nova zasnova in neverjetne zmogljivosti

2020 මාර්තු 26

Od 26 marca 2020 naprej je že na voljo nova različica vdelane programske opreme 6.0 za e-bralnike PocketBook Touch HD 3. Gre za največjo posodobitev v zadnjih letih, ki spreminja zasnovo glavnega menija in aplikacij ter dodaja novo obliko zapisa knjig EPUB3.

Različica vdelane programske opreme 6.0 bo kmalu na voljo za modele PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro in druge podprte modele.

V skrbi za čim večje udobje svojih uporabnikov gre družba PocketBook proti prihodnosti z razvojem novih izdelkov, hkrati pa tudi z rednim izboljševanjem obstoječih modelov. Najnovejša različica vdelane programske opreme 6.0 pomeni veliko posodobitev, zaradi katere bo e-bralnik PocketBook Touch HD 3 še bolj priročen in moderen:

  • Vse aplikacije so dobile nov uporabniški vmesnik, na novo pa so zasnovani tudi zaslon z obvestili, nadzorna plošča in zaslon z aplikacijami. Poleg tega ima nov videz tudi kartica knjige. Ne smemo pa pozabiti tudi na posodobljeno aplikacijo Audiobooks, ki poskrbi za udobnejše poslušanje in razvrščanje zvočnih datotek.
  • Spoznajte novo obliko zapisa knjig v e-bralniku. Posodobitev programske opreme dopolnjuje zalogo e-bralnika PocketBook Touch HD 3 z dodatno obliko zapisa knjig – EPUB3. Tako naprava zdaj podpira 20 oblik zapisa knjige, kar podira rekorde.
  • Posodobljena zasnova glavnega menija: poleg razpoložljivih in nedavno prebranih knjig je v glavnem meniju prikazan seznam priporočene literature (prodajnih uspešnic, novih knjig, knjige tedna). Poleg tega lahko zdaj prilagodite vmesnik domačega zaslona tako, da dodate ikone aplikacij, ki jih potrebujete, ali omogočite ali onemogočite priporočila za knjige.
  • Vdelana programska oprema 6.0 spreminja in poenostavlja sistem pooblastil: zdaj se lahko prijavite v storitev PocketBook Cloud, PocketBook Store in druge storitve z blagovno znamko z enim samim računom. Poleg tega ima zdaj uporabnik na voljo možnost prijave v svoj račun preko pametnega telefona v aplikaciji PocketBook s skeniranjem kode QR.
  • Izboljšana zmogljivost e-bralnika PocketBook Touch HD 3: hitrejša obnovitev iz stanja mirovanja, hitrejše odzivanje zaslona na dotik, hitrejše in bolj gladko pisanje z roko.

Nova različica vdelane programske opreme 6.0 uvaja velike spremembe za model PocketBook Touch HD 3, tako da ne izgubljajte časa in posodobite svoj e-bralnik, da boste lahko uživali v novi ravni udobja e-branja.

Če imate drug model e-bralnika – spremljajte objave, saj bo kmalu na voljo tudi nova vdelana programska oprema za modele PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro in druge podprte modele.

Nazaj
Aa HD