PocketBook InkPad X Pro: odlična izkušnja beleženja zapiskov in branja na velikem, 10,3-palčnem zaslonu

2023 අගෝස්තු 9

PocketBook z veseljem napoveduje težko pričakovano napravo za e-zapiske in branje – PocketBook InkPad X Pro. Najnovejša naprava za e-zapiske, ki uporablja tehnologijo operacijskega sistema Android™, se ponaša z osupljivim 10,3-palčnim zaslonom E Ink Mobius™, podpira rokopis in je opremljena s pisalom Wacom. Naprava podpira tudi oblike zapisa zvoka ter ima povezavo Bluetooth® in prilagodljivo funkcijo SMARTlight.

To pomlad spoznajte napravo za e-zapiske in e-branje PocketBook InkPad X Pro z zaščitnim etuijem v maloprodajnem kompletu.

Berite, učite se in delajte učinkoviteje s funkcijo rokopisa

PocketBook InkPad X Pro zagotavlja popolnoma novo izkušnjo z uporabo digitalne vsebine. S pisalom Wacom lahko uporabniki med branjem ali pisanjem v ločeni aplikaciji z rokopisom ustvarjajo natančne opombe ob robu. Ni vam več treba porabiti dodatnega časa, da si v besedilo zapišete opombo ali shranite zamisel – preprosto vzemite pisalo in vse udobno zapišite, ne da bi prekinili branje. Vsi vaši zapiski bodo shranjeni v obliki zapisa PDF ali PNG, naložite pa jih lahko v oblak ter prenesete v katero koli drugo napravo.

Funkcija rokopisa je prava pridobitev za navdušene bralce, učence in vse, ki delajo z besedili. Z napravo InkPad X Pro lahko bistveno izboljšate svojo produktivnost, saj lahko zapiske pišete hitreje in učinkoviteje kot s tipkanjem na tipkovnico ali zapisovanjem v papirnato beležko.

Velik in očem prijazen zaslon za popolno branje

PocketBook InkPad X Pro je opremljen z 10,3-palčnim zaslonom E Ink Mobius™ z ločljivostjo 1404 × 1872 in 227 slikovnih pik na palec. Tako velik zaslon, ki je popolnoma varen za oči, zagotavlja neprimerljivo udobje pri branju vseh vsebin: običajnih leposlovnih in poljudnih knjig, strokovne in poslovne literature, učbenikov in revij. Uporabniki lahko brez težav prilagodijo velikost besedila svojim potrebam: 10,3-palčni zaslon lahko prikaže precejšnjo količino besedila, tudi če je velikost pisave povečana. Zaradi tehnologije E Ink je zaslon naprave za e-zapiske prijazen do oči in se ne blešči, zato lahko zavestno in varno berete kadar koli in kjer koli.

Uporablja tehnologijo e-zapiskov sistema Android

PocketBook InkPad X Pro deluje na platformi Android, ki uporabnikom zagotavlja dodatno svobodo pri uporabi aplikacij neodvisnih ponudnikov. Odslej lahko uporabniki v napravo namestijo različne mobilne aplikacije za branje ali rokopis, kar jim omogoča, da uporabniško izkušnjo prilagodijo svojim željam.

Uživajte v zvočnih knjigah in glasbi

Napravo lahko uporabljate tako za rokopis ali branje kot tudi za poslušanje zvočnih knjig. Poslušajte poljubne zvočne datoteke v oblikah zapisa MP3 in WAV tako, da e-zapiske prek povezave Bluetooth povežete z brezžičnimi slušalkami ali zvočniki.

Dodatno udobje pri branju s funkcijo SMARTlight

Funkcija SMARTlight zagotavlja varno branje pri vsaki svetlobi. S prilagodljivo sprednjo lučko lahko uporabniki prilagodijo svetlost in barvno temperaturo zaslona ter izbirajo med toplimi ali hladnimi toni, da bo njihovo bralno doživetje še popolnejše.

Druge izjemne funkcije naprave PocketBook InkPad X Pro:

  • Štirijedrni procesor in 2 GB pomnilnika RAM-a za nemotno branje in delovni postopek.
  • 32 GB vgrajenega pomnilnika: dovolj prostora za veliko knjižnico, vse zapiske in zapise.
  • Podpora za 18 knjižnih in grafičnih oblik zapisa: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG in JPEG
  • Naprava uporablja tehnologijo operacijskega sistema Android 8.1.
  • Bluetooth, Wi-Fi in vtičnica USB Type-C.
  • V maloprodajni komplet sta vključena pisalo Wacom in zaščitni etui s funkcijo spanja.

PocketBook InkPad X Pro – 10,3-palčna naprava za e-zapiske in branje za delo in užitek!

Nazaj
Aa HD