Novi PocketBook InkPad Lite: cenovno ugodno udobje velikega zaslona

2021 අගෝස්තු 2

PocketBook z veseljem predstavlja svoj popolnoma nov e-bralnik InkPad Lite z 9,7-palčnim zaslonom E Ink Carta™, zaradi katerega je branje na velikem zaslonu še bolj dostopno! Izdelek bo na voljo jeseni 2021.

Nova naprava z velikim zaslonom, funkcijo SMARTlight, posodobljeno zasnovo in krmilnimi gumbi na stranski plošči uporabnikom zagotavlja nemoteno in udobno branje.

Zahvaljujoč kombinaciji velikega zaslona, razumne cene in veliko možnosti za delo z besedilom (uporabniki si lahko delajo zapiske in zaznamke, označijo in shranijo ključne dele besedila, uporabljajo slovar) je InkPad Lite nepogrešljiv pripomoček za samorazvoj in študij.

Večji zaslon – izjemna izkušnja e-branja

Naprava PocketBook InkPad Lite je opremljena z 9,7-palčnim zaslonom, ki je idealen za kakršno koli vsebino: od običajne fikcije do strokovne literature in učbenikov. Velika diagonala omogoča prikaz več besedila na zaslonu in je bolj priročna za bralce, ki imajo težave z vidom, saj si lahko nastavijo velikost črk, tako da ustreza njihovim potrebam. Ne pozabite na tehnologijo E Ink Carta™, ki zaslon e-bralnika v največji možni meri približa videzu standardne natisnjene knjige, zaradi česar je naprava popolnoma varna za oči.

Več možnosti s SMARTlight

Za razliko od tradicionalne sprednje osvetlitve tehnologija SMARTlight uporabnikom omogoča, da ne le prilagodijo svetlost zaslona, temveč tudi barvno temperaturo. Tako lahko uporabniki berejo z največjim udobjem pri kateri koli svetlobi ter izberejo toplejše ali hladnejše tone, kar je odvisno od njihovega razpoloženja in želja. Samodejni način spremeni nastavitve glede na čas v dnevu. Poleg tega lahko bralci ustvarijo lastne predloge z nastavitvami svetlosti, saj lahko zaslon hitro prilagajajo svojim potrebam v realnem času.

Popolnoma nova zasnova, stranski krmilni gumbi in kompaktnost

PocketBook InkPad Lite ima novo umirjeno in pragmatično zasnovo, ki bo zagotovo privlačila ljubitelje klasike. Toda glavna inovacija tega modela so krmilni gumbi, ki so bili s spodnjega dela naprave prestavljeni na desno stransko ploščo. Za številne uporabnike bo e-bralnik postal še bolj ergonomičen in priročen, saj omogoča obračanje strani s pomočjo stranskih gumbov. Zahvaljujoč G-senzorju, ki zazna usmerjenost zaslona naprave, je InkPad Lite enako primeren za desničarje in levičarje. Še ena odlična novica za uporabnike pa je velikost naprave InkPad Lite. Mere e-bralnika so 236,2 × 173 × 7,9 mm, zaradi česar je to ena izmed najbolj kompaktnih naprav v kategoriji te velikosti zaslona.

Podpira veliko število formatov brez pretvorbe

Ena izmed številnih prednosti vsakega e-bralnika PocketBook je podpora za veliko število formatov. PocketBook InkPad Lite bo uporabnike navdušil tudi z izjemno svobodo izbire: naprava podpira 19 knjižnih in 4 grafične formate. To pomeni, da e-bralnik omogoča odpiranje knjig, dokumentov in slik v najbolj priljubljenih formatih, uporabnikom pa ni treba izgubljati časa s pretvorbo datotek.

Wi-Fi in lastne storitve v oblaku

Zahvaljujoč storitvi PocketBook Cloud in aplikaciji PocketBook Reader lahko uporabniki sinhronizirajo knjige (in celotne knjižnice) med različnimi napravami. Poleg tega storitvi Dropbox in Send-to-PocketBook skupaj z vgrajenim omrežjem Wi-Fi omogočata prenos knjig na e-bralnik z le nekaj kliki.

Dvojedrni procesor in zmogljiva baterija

PocketBook InkPad Lite je opremljen z zmogljivim dvojedrnim procesorjem, ki zagotavlja hitro nalaganje knjig, aplikacij in nemoteno obračanje strani. Zahvaljujoč 2200-mAh bateriji lahko e-bralnik z enim polnjenjem uporabljate do enega meseca.

9,7-palčni PocketBook InkPad Lite še hitreje spodbudi navdušenje nad branjem e-knjig.

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD