PocketBook InkPad Eo: zmogljiv 10,3-palčni e-zapisovalnik z barvnim zaslonom E Ink Kaleido 3

2024 අප්‍රේල් 9

PocketBook z navdušenjem predstavlja svoj najnovejši e-zapisovalnik in e-bralnik PocketBook InkPad Eo, ki ga poganja Android 11, z velikim 10,3-palčnim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3, vgrajeno kamero in stereo zvočnikom, funkcijo SMARTlight in zmogljivim 8-jedrnim procesorjem za brezhibno hitro delo.

Najnovejši PocketBook InkPad Eo ima vse, da postane idealen pripomoček za delo, študij in zabavo!

Strokovnjak za rokopis in pisanje zapiskov

InkPad Eo z velikim 10,3-palčnim zaslonom in pisalom PocketBook je idealen za rokopis in pisanje zapiskov v knjigo, risanje in aktivno učenje, dnevne beležke in drugo ustvarjalno ali rutinsko delo.

S pisalom PocketBook je pisanje ročnih zapiskov preprosto in priročno. Uporabniki lahko zapišejo svoje misli in ustvarjajo zapiske, ne da bi zapustili knjigo, ali pa to storijo v ločeni aplikaciji. InkPad Eo ponuja različna orodja za pisanje, risanje in urejanje, vključno s pisalom, svinčnikom, čopičem, več možnostmi radirke in orodjem laso, ki omogoča zamenjavo kosov zapiska. Te zapiske je mogoče priročno shraniti v formatih PDF ali PNG, kar zagotavlja prilagodljivost in enostaven dostop.

Kamera za skiciranje ali pisanje zapiskov na fotografijah

PocketBook InkPad Eo je opremljen s kamero, ki uporabnikom omogoča enostavno zajemanje fotografij in dodajanje ročnih komentarjev ali skic.

Ta funkcija je tudi prava najdba za načrtovanje notranjosti doma in krajinskih ureditev. Z InkPad Eo lahko uporabniki fotografirajo določene predele svoje hiše ali dvorišča ter sliki dodajo narisane elemente in opombe.

Dodajanje zapiskov na fotografije dokumenta, skiciranje novih oblikovalskih idej ali samo ustvarjanje memov – PocketBook InkPad Eo s kamero odpira številne možnosti za dodajanje zapiskov neposredno na fotografije.

Preprosto deljenje zapiskov in prenos datotek

PocketBook InkPad Eo poenostavi postopek deljenja zapiskov in datotek, zaradi česar je izjemno priročen. S funkcijo pošiljanja po e-pošti lahko uporabniki hitro pošljejo svoje zapiske na enega ali več e-poštnih naslovov. Ta funkcija omogoča tudi deljenje knjižnih zapiskov.

Poleg tega za prenos datotek v druge naprave InkPad Eo podpira funkcijo deljenja Wi-Fi.

Velik, barvit in za oči varen zaslon E Ink

PocketBook InkPad Eo ima najnovejši barvni zaslon E Ink Kaleido™ 3 z impresivnimi optičnimi lastnostmi: ločljivost črno-bele slike je 1860 × 2480, barvne slike pa 930 × 1240. Nova tehnologija E Ink Kaleido™ 3 zagotavlja za 50 % boljšo ločljivost in PPI barvne slike. PocketBook InkPad Eo lahko reproducira 4096 barv, pri tem pa ostane popolnoma varen za oči in brez bleščanja. Zaslon z 10,3-palčno diagonalo omogoča uporabnikom, da imajo na eni strani pred očmi veliko informacij, hkrati pa omogoča veliko prostora za zapiske in beležke.


Druge ključne lastnosti PocketBook InkPad Eo:

  • SMARTlight - prilagodite svetlost in temperaturo barv zaslona – za sprednjo lučko izbirajte med toplim in hladnim tonom.
  • Android 11 OS: uporabniki lahko preprosto prenesejo aplikacije drugih proizvajalcev za branje, rokopis ali urejanje besedila.
  • Visokozmogljivi procesor: izjemno zmogljiv Octa Core (2,3 GHz) procesor, ki znatno izboljša učinkovitost e-zapiskov in hitrost rokopisa.
  • Vgrajeni stereo zvočnik: e-zapisovalnik podpira formata MP3 in WAV ter ima vgrajen stereo zvočnik, zaradi katerega bodo zvočne knjige ali glasba zveneli odlično.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (dvopasovni ─ 2,4/5 GHz) in vhod USB tipa C.
  • 64 GB vgrajenega pomnilnika in reža za kartico microSD.
  • Začetna podpora za 17 knjižnih in grafičnih oblik zapisa (število je mogoče povečati z aplikacijami drugih proizvajalcev): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: vaša najboljša izkušnja pisanja zapiskov.

Nazaj
Aa HD