PocketBook InkPad Color 3: najnovejši barvni zaslon ter neomejene možnosti za branje in poslušanje

2023 ඔක්තෝබර් 17

PocketBook posodablja svojo ponudbo e-bralnikov s 7,8-palčnimi barvnimi zasloni E Ink – novi PocketBook InkPad Color 3 ima najnovejši zaslon E Ink Kaleido™ 3, ki zagotavlja še boljšo ločljivost barvnih strani.

Ne glede na to, ali berete razburljiv roman, raziskujete barvite stripe ali se učite iz učbenika, bo PocketBook InkPad Color 3 s 7,8-palčnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3 velikosti knjige popolnoma ustrezal vašim bralnim zahtevam.

PocketBook InkPad Color 3 se ponaša tudi z izjemnim naborom funkcij za branje in poslušanje: vgrajen zvočnik, funkcija pretvorbe besedila v govor, Bluetooth, zaščita pred vodo IPX8, SMARTlight, temni način, podpora za 25 formatov brez pretvorbe itd.

Novi PocketBook InkPad Color 3 v osupljivi barvi Stormy Sea bo na voljo v naslednjih nekaj tednih. Pripravite se na barvito e-bralno pustolovščino.

Najsodobnejši barvni zaslon E Ink Kaleido™ 3

PocketBook InkPad Color 3 ima najnovejši 7,8-palčni barvni zaslon E Ink Kaleido™ 3, ki prikazuje 4096 barv, se ne blešči in je popolnoma varen za oči. Posodobljena tehnologija E Ink Kaleido™ 3 znatno izboljša optične lastnosti e-bralnika: z izjemnim 50-odstotnim izboljšanjem barvne ločljivosti e-strani in številom slikovnih pik na palec bodo vaše knjige, stripi in revije zaživeli s še boljšo zmogljivostjo prikaza barv in podrobnosti.

Očem prijazno branje kadar koli s funkcijo SMARTlight in temnim načinom

Doživite povsem novo raven udobja pri branju s prilagodljivo funkcijo SMARTlight, tehnologijo, s katero je mogoče prilagoditi svetlost in barvni ton zaslona. Za prijeten večerni maraton s knjigo lahko izberete topel ton sprednje lučke, za jutranje branje pa hladen ton. Za nočno branje vam PocketBook InkPad Color 3 zagotavlja temni način, ki spremeni barve besedila in ozadja ter tako zagotovi udobje za vaše oči in varno branje brez potrebe po zunanji osvetlitvi.

Vgrajeni zvočnik in pretvorba besedila v govor

Predstavljamo PocketBook InkPad Color 3 z izjemnimi zvočnimi zmogljivostmi. Zporabniki se lahko z vgrajenim zvočnikom kadar koli brez težav poglobijo v zvočne knjige brez potrebe po dodatnih napravah. Povezljivost Bluetooth (5.0) omogoča, da e-bralnik povežete z brezžičnimi slušalkami in drugimi napravami.

Funkcija pretvorbe besedila v govor omogoča hiter prehod z branja na poslušanje, kar je kot nalašč za trenutke, ko branje ni primerno. Funkcija pretvorbe besedila v govor glasno prebere katero koli besedilno datoteko z naravno zvenečim glasom v enem od 26 razpoložljivih jezikov. Knjigo lahko začnete poslušati kjer koli in kadar koli želite!

Uživajte v brezskrbnem branju z napravo z zaščito pred vodo IPX8

Doživite brezskrbno branje z e-bralnikom PocketBook InkPad Color 3 z zaščito pred vodo IPX8. Ta izjemna lastnost zagotavlja, da e-bralnik zdrži potopitev v sladko vodo do globine 2 metrov polnih 60 minut. Tako bo vaš InkPad Color 3 varen, ne glede na to, ali ste ob bazenu ali na plaži ali pa vas ujame dež. Uživajte v brezskrbnem branju, saj je vaš e-bralnik zasnovan tako, da je kos nepričakovanim situacijam.

Odlična ergonomija in vrhunski dizajn

Kljub velikosti knjige je e-bralnik ergonomičen, kolikor je le mogoče. Odlično se prilega roki in je zaradi mehanskih gumbov za upravljanje, zaslona na dotik in G-senzorja za samodejno obračanje zaslona izredno prijazen do uporabnika. Naprava navdušuje tudi z izvrstnim dizajnom in izvirno barvo Stormy Sea. Privlačen in priročen PocketBook InkPad Color 3 bo postal vaša vstopna točka v poglobljeno in prijetno bralno potovanje.

Podpora za formate stripov in mang, mesec dni brez polnjenja in druge supermoči e-bralnika InkPad Color 3:

  • 25 knjižnih, grafičnih in stripovskih formatov – PocketBook InkPad Color 3 podpira vse najbolj priljubljene formate brez pretvorbe, vključno s formati CBR in CBZ za stripe in mange.
  • 6 zvočnih formatov – poslušajte zvočne knjige in glasbo brez omejitev, saj e-bralnik podpira formate M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 in MP3.ZIP.
  • 32 GB vgrajenega pomnilnika – ustvarite popolno digitalno knjižnico.
  • Do mesec dni brez polnjenja – zaradi tehnologije E Ink in zmogljive baterije lahko naprava zagotavlja neverjetno dolgo uporabo brez polnjenja.
  • Dvopasovni Wi-Fi (2,4/5 GHz) – kupujte knjige v kateri koli spletni trgovini.
  • PocketBook Cloud in Dropbox – upravljajte in sinhronizirajte svojo knjižnico med e-bralnikom in drugimi napravami.
  • Vnaprej nameščeni slovarji – e-bralnik ponuja 11 vnaprej nameščenih slovarjev, 42 dodatnih jezikovnih kombinacij pa je na voljo z brezplačnim prenosom.

PocketBook InkPad Color 3 – vaša barvita e-bralna pustolovščina.

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD