PocketBook InkPad Color 3: najnovejši barvni zaslon ter neomejene možnosti za branje in poslušanje

2023 ඔක්තෝබර් 17

PocketBook posodablja svojo ponudbo e-bralnikov s 7,8-palčnimi barvnimi zasloni E Ink – novi PocketBook InkPad Color 3 ima najnovejši zaslon E Ink Kaleido™ 3, ki zagotavlja še boljšo ločljivost barvnih strani.

Ne glede na to, ali berete razburljiv roman, raziskujete barvite stripe ali se učite iz učbenika, bo PocketBook InkPad Color 3 s 7,8-palčnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3 velikosti knjige popolnoma ustrezal vašim bralnim zahtevam.

PocketBook InkPad Color 3 se ponaša tudi z izjemnim naborom funkcij za branje in poslušanje: vgrajen zvočnik, funkcija pretvorbe besedila v govor, Bluetooth, zaščita pred vodo IPX8, SMARTlight, temni način, podpora za 25 formatov brez pretvorbe itd.

Novi PocketBook InkPad Color 3 v osupljivi barvi Stormy Sea bo na voljo v naslednjih nekaj tednih. Pripravite se na barvito e-bralno pustolovščino.

Najsodobnejši barvni zaslon E Ink Kaleido™ 3

PocketBook InkPad Color 3 ima najnovejši 7,8-palčni barvni zaslon E Ink Kaleido™ 3, ki prikazuje 4096 barv, se ne blešči in je popolnoma varen za oči. Posodobljena tehnologija E Ink Kaleido™ 3 znatno izboljša optične lastnosti e-bralnika: z izjemnim 50-odstotnim izboljšanjem barvne ločljivosti e-strani in številom slikovnih pik na palec bodo vaše knjige, stripi in revije zaživeli s še boljšo zmogljivostjo prikaza barv in podrobnosti.

Očem prijazno branje kadar koli s funkcijo SMARTlight in temnim načinom

Doživite povsem novo raven udobja pri branju s prilagodljivo funkcijo SMARTlight, tehnologijo, s katero je mogoče prilagoditi svetlost in barvni ton zaslona. Za prijeten večerni maraton s knjigo lahko izberete topel ton sprednje lučke, za jutranje branje pa hladen ton. Za nočno branje vam PocketBook InkPad Color 3 zagotavlja temni način, ki spremeni barve besedila in ozadja ter tako zagotovi udobje za vaše oči in varno branje brez potrebe po zunanji osvetlitvi.

Vgrajeni zvočnik in pretvorba besedila v govor

Predstavljamo PocketBook InkPad Color 3 z izjemnimi zvočnimi zmogljivostmi. Zporabniki se lahko z vgrajenim zvočnikom kadar koli brez težav poglobijo v zvočne knjige brez potrebe po dodatnih napravah. Povezljivost Bluetooth (5.0) omogoča, da e-bralnik povežete z brezžičnimi slušalkami in drugimi napravami.

Funkcija pretvorbe besedila v govor omogoča hiter prehod z branja na poslušanje, kar je kot nalašč za trenutke, ko branje ni primerno. Funkcija pretvorbe besedila v govor glasno prebere katero koli besedilno datoteko z naravno zvenečim glasom v enem od 26 razpoložljivih jezikov. Knjigo lahko začnete poslušati kjer koli in kadar koli želite!

Uživajte v brezskrbnem branju z napravo z zaščito pred vodo IPX8

Doživite brezskrbno branje z e-bralnikom PocketBook InkPad Color 3 z zaščito pred vodo IPX8. Ta izjemna lastnost zagotavlja, da e-bralnik zdrži potopitev v sladko vodo do globine 2 metrov polnih 60 minut. Tako bo vaš InkPad Color 3 varen, ne glede na to, ali ste ob bazenu ali na plaži ali pa vas ujame dež. Uživajte v brezskrbnem branju, saj je vaš e-bralnik zasnovan tako, da je kos nepričakovanim situacijam.

Odlična ergonomija in vrhunski dizajn

Kljub velikosti knjige je e-bralnik ergonomičen, kolikor je le mogoče. Odlično se prilega roki in je zaradi mehanskih gumbov za upravljanje, zaslona na dotik in G-senzorja za samodejno obračanje zaslona izredno prijazen do uporabnika. Naprava navdušuje tudi z izvrstnim dizajnom in izvirno barvo Stormy Sea. Privlačen in priročen PocketBook InkPad Color 3 bo postal vaša vstopna točka v poglobljeno in prijetno bralno potovanje.

Podpora za formate stripov in mang, mesec dni brez polnjenja in druge supermoči e-bralnika InkPad Color 3:

  • 25 knjižnih, grafičnih in stripovskih formatov – PocketBook InkPad Color 3 podpira vse najbolj priljubljene formate brez pretvorbe, vključno s formati CBR in CBZ za stripe in mange.
  • 6 zvočnih formatov – poslušajte zvočne knjige in glasbo brez omejitev, saj e-bralnik podpira formate M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 in MP3.ZIP.
  • 32 GB vgrajenega pomnilnika – ustvarite popolno digitalno knjižnico.
  • Do mesec dni brez polnjenja – zaradi tehnologije E Ink in zmogljive baterije lahko naprava zagotavlja neverjetno dolgo uporabo brez polnjenja.
  • Dvopasovni Wi-Fi (2,4/5 GHz) – kupujte knjige v kateri koli spletni trgovini.
  • PocketBook Cloud in Dropbox – upravljajte in sinhronizirajte svojo knjižnico med e-bralnikom in drugimi napravami.
  • Vnaprej nameščeni slovarji – e-bralnik ponuja 11 vnaprej nameščenih slovarjev, 42 dodatnih jezikovnih kombinacij pa je na voljo z brezplačnim prenosom.

PocketBook InkPad Color 3 – vaša barvita e-bralna pustolovščina.

Nazaj
Aa HD