PocketBook InkPad Color 2: izboljšan 7,8-palčni barvni zaslon E Ink in vgrajen zvočnik

2023 අප්‍රේල් 26

Švicarska blagovna znamka PocketBook je predstavila naslednji model v svoji liniji barvnih e-bralnikov E Ink – PocketBook InkPad Color 2 z izboljšanim zaslonom E Ink Kaleido™ Plus. Naprava je opremljena z najsodobnejšimi funkcijami, ki zagotavljajo vrhunsko bralno izkušnjo: vgrajen zvočnik, Bluetooth®, funkcija pretvorbe besedila v govor, prilagodljiva funkcija SMARTlight in zaščita pred vdorom vode IPX8.

To pomlad se pripravite na srečanje s PocketBook InkPad Color 2 v prefinjeni bleščeči srebrni barvi.

Izboljšan barvni zaslon

PocketBook InkPad Color 2 je opremljen z izboljšanim 7,8-palčnim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ Plus, ki lahko prikaže 4096 barv, hkrati pa je povsem prijazen do oči. Naš novi zaslon z izboljšanim nizom barvnih filtrov zagotavlja boljši odtenek in nasičenost, zato so barvne vsebine še privlačnejše in živahnejše. 7,8-palčni zaslon v velikosti knjige omogoča vrhunsko udobje pri branju.

Uživajte v branju najrazličnejših vsebin, vključno z ilustriranimi otroškimi knjigami, mangami, poslovno literaturo in revijami, vse v izjemni barvah in vrhunski razločnosti.

Izberite topel ali hladen odtenek zaslona s funkcijo SMARTlight

S prilagodljivo funkcijo SMARTlight lahko prilagodite svetlost in odtenek sprednje osvetlitve svojim željam. Poleg tega aktivna osvetlitev SMARTlight na najnižji ravni svetlosti pomaga optimizirati optične lastnosti zaslona E Ink Kaleido™ Plus in zagotavlja največje udobje pri branju.

Berite s popolnim udobjem za svoje oči pri vsaki svetlobi, ne glede na to, ali gre za slabo osvetljeno sobo ali svetel, sončen dan.

Vgrajen zvočnik, Bluetooth in pretvorba besedila v govor

PocketBook InkPad Color 2 je vrhunski e-bralnik za ljubitelje zvoka. Naprava podpira 6 zvočnih oblik zapisa, ima vgrajen zvočnik, povezavo Bluetooth in funkcijo pretvorbe besedila v govor. Zaradi vgrajenega zvočnika lahko preprosto pritisnete gumb Play in se brez dodatnih naprav prepustite najljubšim zgodbam. Elektronski bralnik je opremljen tudi s tehnologijo Bluetooth 5.2, ki zagotavlja hitre in nemotene povezave z brezžičnimi slušalkami ali zvočniki. Poleg tega funkcija pretvorbe besedila v govor omogoča, da e-bralnik glasno prebere katero koli besedilno datoteko z naravno zvenečimi glasovi in jo skoraj pretvori v zvočno knjigo.

Brezskrbno branje z zaščito pred vdorom vode IPX8

PocketBook InkPad Color 2 je s standardom zaščite IPX8 zanesljivo zaščiten pred poškodbami zaradi vdora vode. Napravo lahko potopite v sladko vodo do globine 2 metrov za največ 60 minut brez škodljivih posledic.

Ne glede na to, kje uživate v svoji najljubši knjigi, lahko berete brez skrbi, saj je e-bralnik zasnovan tako, da prenese nepričakovano izpostavljenost vodi.

Naprava, ki vzbuja ljubezen do branja

PocketBook InkPad Color 2 se odlično prilega roki – je ergonomičen in enostaven za uporabo. Elektronski bralnik navdušuje z izvrstno obliko in privlačno bleščečo srebrno barvo. Zaradi te kombinacije priročnosti, kakovosti in estetike je InkPad Color 2 idealna bralna naprava, ki jo boste želeli imeti vsak dan pri sebi.

Podpora za 25 oblik zapisa, štirijedrni procesor in druge funkcije naprave InkPad Color 2

PocketBook InkPad Color 2 vključuje tudi:

  • 32 GB vgrajenega pomnilnika za vašo sanjsko knjižnico,
  • Vse priljubljene oblike zapisa brez pretvorbe – e-bralnik podpira 21 knjižnih in 4 grafične oblike zapisa, vključno z AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ in JPEG,
  • podporo za 6 zvočnih oblik zapisa – uživajte v zvočnih knjigah ali glasbi v formatih M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 in MP3.ZIP,
  • podpora za Adobe DRM – tehnologija Adobe DRM omogoča brezplačno izposojo knjig v spletnih knjižnicah,
  • visokozmogljiv štirijedrni procesor,
  • dvopasovni Wi-Fi, PocketBook Cloud in Dropbox za hitro nakupovanje, upravljanje knjižnice in sinhronizacijo z drugimi napravami,
  • Brezplačne slovarje – 11 vnaprej nameščenih jezikovnih kombinacij in 42 kombinacij, ki so na voljo za brezplačen prenos.

PocketBook InkPad Color 2 – svetli časi e-branja!

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD