PocketBook InkPad Color 2: izboljšan 7,8-palčni barvni zaslon E Ink in vgrajen zvočnik

2023 අප්‍රේල් 26

Švicarska blagovna znamka PocketBook je predstavila naslednji model v svoji liniji barvnih e-bralnikov E Ink – PocketBook InkPad Color 2 z izboljšanim zaslonom E Ink Kaleido™ Plus. Naprava je opremljena z najsodobnejšimi funkcijami, ki zagotavljajo vrhunsko bralno izkušnjo: vgrajen zvočnik, Bluetooth®, funkcija pretvorbe besedila v govor, prilagodljiva funkcija SMARTlight in zaščita pred vdorom vode IPX8.

To pomlad se pripravite na srečanje s PocketBook InkPad Color 2 v prefinjeni bleščeči srebrni barvi.

Izboljšan barvni zaslon

PocketBook InkPad Color 2 je opremljen z izboljšanim 7,8-palčnim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ Plus, ki lahko prikaže 4096 barv, hkrati pa je povsem prijazen do oči. Naš novi zaslon z izboljšanim nizom barvnih filtrov zagotavlja boljši odtenek in nasičenost, zato so barvne vsebine še privlačnejše in živahnejše. 7,8-palčni zaslon v velikosti knjige omogoča vrhunsko udobje pri branju.

Uživajte v branju najrazličnejših vsebin, vključno z ilustriranimi otroškimi knjigami, mangami, poslovno literaturo in revijami, vse v izjemni barvah in vrhunski razločnosti.

Izberite topel ali hladen odtenek zaslona s funkcijo SMARTlight

S prilagodljivo funkcijo SMARTlight lahko prilagodite svetlost in odtenek sprednje osvetlitve svojim željam. Poleg tega aktivna osvetlitev SMARTlight na najnižji ravni svetlosti pomaga optimizirati optične lastnosti zaslona E Ink Kaleido™ Plus in zagotavlja največje udobje pri branju.

Berite s popolnim udobjem za svoje oči pri vsaki svetlobi, ne glede na to, ali gre za slabo osvetljeno sobo ali svetel, sončen dan.

Vgrajen zvočnik, Bluetooth in pretvorba besedila v govor

PocketBook InkPad Color 2 je vrhunski e-bralnik za ljubitelje zvoka. Naprava podpira 6 zvočnih oblik zapisa, ima vgrajen zvočnik, povezavo Bluetooth in funkcijo pretvorbe besedila v govor. Zaradi vgrajenega zvočnika lahko preprosto pritisnete gumb Play in se brez dodatnih naprav prepustite najljubšim zgodbam. Elektronski bralnik je opremljen tudi s tehnologijo Bluetooth 5.2, ki zagotavlja hitre in nemotene povezave z brezžičnimi slušalkami ali zvočniki. Poleg tega funkcija pretvorbe besedila v govor omogoča, da e-bralnik glasno prebere katero koli besedilno datoteko z naravno zvenečimi glasovi in jo skoraj pretvori v zvočno knjigo.

Brezskrbno branje z zaščito pred vdorom vode IPX8

PocketBook InkPad Color 2 je s standardom zaščite IPX8 zanesljivo zaščiten pred poškodbami zaradi vdora vode. Napravo lahko potopite v sladko vodo do globine 2 metrov za največ 60 minut brez škodljivih posledic.

Ne glede na to, kje uživate v svoji najljubši knjigi, lahko berete brez skrbi, saj je e-bralnik zasnovan tako, da prenese nepričakovano izpostavljenost vodi.

Naprava, ki vzbuja ljubezen do branja

PocketBook InkPad Color 2 se odlično prilega roki – je ergonomičen in enostaven za uporabo. Elektronski bralnik navdušuje z izvrstno obliko in privlačno bleščečo srebrno barvo. Zaradi te kombinacije priročnosti, kakovosti in estetike je InkPad Color 2 idealna bralna naprava, ki jo boste želeli imeti vsak dan pri sebi.

Podpora za 25 oblik zapisa, štirijedrni procesor in druge funkcije naprave InkPad Color 2

PocketBook InkPad Color 2 vključuje tudi:

  • 32 GB vgrajenega pomnilnika za vašo sanjsko knjižnico,
  • Vse priljubljene oblike zapisa brez pretvorbe – e-bralnik podpira 21 knjižnih in 4 grafične oblike zapisa, vključno z AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ in JPEG,
  • podporo za 6 zvočnih oblik zapisa – uživajte v zvočnih knjigah ali glasbi v formatih M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 in MP3.ZIP,
  • podpora za Adobe DRM – tehnologija Adobe DRM omogoča brezplačno izposojo knjig v spletnih knjižnicah,
  • visokozmogljiv štirijedrni procesor,
  • dvopasovni Wi-Fi, PocketBook Cloud in Dropbox za hitro nakupovanje, upravljanje knjižnice in sinhronizacijo z drugimi napravami,
  • Brezplačne slovarje – 11 vnaprej nameščenih jezikovnih kombinacij in 42 kombinacij, ki so na voljo za brezplačen prenos.

PocketBook InkPad Color 2 – svetli časi e-branja!

Nazaj
Aa HD