Na voljo je vdelana programska oprema 6.5! Nov mehanizem za datoteke PDF, »drsni način« in še veliko več

2021 ඔක්තෝබර් 28

PocketBook z veseljem predstavlja naslednjo posodobitev programske opreme za svoje e-bralnike, tj. različico 6.5. Nova programska oprema bo poskrbela za veliko večje udobje branja datotek PDF s pomočjo sodobnega mehanizma Pdfium in »drsnega« načina. Prav tako bo dodana aplikacija Photo Frame, poenostavljeno bo iskanje v aplikaciji Store, izboljšanih in optimiziranih pa bo še veliko drugih podrobnosti in funkcij.

Vdelana programska oprema 6.5 je že na voljo za bralnike PocketBook InkPad 3 in InkPad 3 Pro, v najbližji prihodnosti pa bo na voljo za prenos tudi na druge priljubljene modele e-bralnikov.

Največje posodobitve, ki bodo na voljo z vdelano programsko opremo 6.5:

 • Nov hitrejši pogon (Quick, ki temelji na Pdfiumu), ki podpira posodobljeno oblikovanje knjig PDF za delo z datotekami PDF. Če poenostavimo, strani v dokumentih PDF se bodo odpirale še hitreje in branje bo še bolj udobno.
 • Nov »drsni« način za datoteke s fiksno postavitvijo (PDF, DjVu). Ta način omogoča »zlepljenje« strani dokumenta, kar ustvari učinek neprekinjenega drsenja. To poskrbi za še priročnejše branje in delo z datotekami.
 • Samodejni predlogi pri iskanju v aplikaciji Store s knjigami bodo močno poenostavili postopek izbire in nakupa novih knjig.
 • Raziščite novo aplikacijo »Photo Frame« za ogled fotografij v diaprojekciji. Na sliko lahko dodate tudi čas in datum fotografiranja.

Druge pomembne posodobitve:

 • izboljšave zmogljivosti e-bralnika;
 • povečanje hitrosti drsenja za datoteke PDF in DjVu;
 • še priročnejše obračanje strani z »drsenjem«;
 • hitrejše odpiranje menija z informacijami o knjigi Book Info;
 • bolj natančno razvrščanje knjig po imenu datoteke in seriji, če njeni meta podatki vsebujejo številke (numerološki vrstni red namesto leksiografičnega);
 • iskanje knjige v knjižnici sedaj poteka samodejno med tipkanjem;
 • v mapo za pošiljanje »Send To« je dodana nova ikona za sinhronizacijo »Sync«. Omogoča hitro povezovanje s storitvijo Send-to-PocketBook neposredno iz aplikacije Library;
 • Aplikacija Browser je na voljo v celozaslonskem načinu.

Nova različica vdelane programske opreme 6.5 prinaša veliko uporabnih izboljšav za vaš PocketBook, zato jo prenesite in preizkusite vse odlične posodobitve, s katerimi bo vaše e-branje še bolj udobno.

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD