E-bralnik z najboljšo zasnovo: Bralnik PocketBook Era je prejel prestižno nagrado Red Dot

2023 අප්‍රේල් 12

Bralnik PocketBook Era je bil za svojo neverjetno zasnovo izdelka odlikovan s svetovno priznano nagrado Red Dot! Najnovejši 7-palčni model PocketBook je prejel nagrado zaradi svoje elegantne in ergonomske zasnove, ki zagotavlja neprimerljivo bralno izkušnjo.

Red Dot je prestižna mednarodna nagrada, ki se podeljuje za najboljše izdelke iz različnih industrij že od leta 1955. Nagrada izkazuje odličnost glede zasnove, inovacije, funkcionalnosti in kakovosti.

»Zasnova bralnika PocketBook Era vključuje filozofijo modernega minimalizma, ki združuje elegantne tanke linije s fenomenalno uporabnostjo,« pravi Alexander Morokko, industrijski oblikovalec bralnika PocketBook Era in drugih izdelkov iste znamke. »Vitko in elegantno črno ohišje e-bralnika se popolnoma ujema z zaslonom in izjemnim kovinskim okvirjem iz srebra ali bakra. Perforirana črna površina zagotavlja kar najbolj udobno držanje naprave. Mehanski gumbi ob strani so prilagojeni tako za desničarje kot tudi levičarje in zagotavljajo popolno udobje pri branju.«

Naprava PocketBook Era se ponaša tudi z edinstvenim sistemom za pritrditev ovitka. Odstranljiv plastični trak na zadnji strani naprave odkrije zaskočno ploščo, s pomočjo katere lahko na e-bralnik namestite ovitke blagovnih znamk in ga tako spremenite v svojo priljubljeno blagovno znamko. Tako je naprava lahko izjemno tanka in kompaktna ter jo je mogoče zaščititi z ovitkom.

Švicarska znamka PocketBook je vedno dala velik poudarek na zasnovo izdelka, pri čemer upošteva najnovejše trende, hkrati pa ohranja popolno kompaktnost in priročnost svojih e-bralnikov. Zaščitni znak izdelkov Pocketbook so ergonomski gumbi strojne opreme, s katerimi so opremljeni vsi modeli v ponudbi podjetja od ustanovitve leta 2007.

S prejemom te nagrade se je izdelek PocketBook Era pridružil ikoničnim modelom blagovne znamke, kot sta Touch HD 3 in Touch Lux 4, ki sta prejela nagrado Red Dot leta 2019.

Nazaj
Aa HD