Spoznajte novi 7-palčni bralnik PocketBook Era – popolnost v vsaki podrobnosti

2022 ජූනි 7

PocketBook s ponosom predstavlja dolgo pričakovani 7-palčni PocketBook Era z novo generacijo zaslona E Ink Carta™ 1200 za popolno udobje med branjem in poslušanjem. Novi PocketBook Era ima številne napredne funkcije, kot so vgrajen zvočnik in podpora za zvočne knjige, funkcija pretvorbe besedila v govor in Bluetooth, izboljšana zaščita zaslona pred praskami in vodoodpornost po standardu IPX8.

Model je zasnovan v popolnoma prenovljeni obliki in navdušuje s svojo kompaktnostjo. Nov pristop k oblikovanju in ergonomiji naprave uporablja stranski ročaj in krmilne gumbe na stranski plošči. Zaradi obeh je e-bralnik še priročnejši za držanje z desno ali levo roko.

Novi PocketBook Era bo na voljo v dveh različicah z različnimi barvami in velikostmi notranjega pomnilnika: Sunset Copper s 64 GB pomnilnika in Stardust Silver s 16 GB pomnilnika.

Nova generacija zaslona E Ink Carta™ 1200

PocketBook Era ima najnovejši 7-palčni zaslon E Ink Carta™ 1200 z ločljivostjo 1264 × 1680 in 300 DPI, ki zagotavlja visok kontrast in ostrino elektronske strani. Posodobljena tehnologija poveča kontrast slike za 15 % in izboljša odzivni čas zaslona na dotik za 20 %. Velikost zaslona z diagonalo 7 palcev je optimalna za branje doma ali na poti – naprava je še vedno kompaktna, hkrati pa na eni strani prikaže več besedila kot klasični 6-palčni e-bralnik. Zahvaljujoč funkciji SMARTlight, ki omogoča prilagajanje svetlosti in barvne temperature, lahko uživate v očem prijaznem branju v vseh svetlobnih pogojih.

Nov izjemen dizajn in ergonomija

PocketBook Era izstopa s svojo izjemno sodobno zasnovo in ergonomsko obliko, ki mu dajeta povsem nov in edinstven estetični videz pripomočka za branje. Zaradi tankega okvirja in elegantnih gumbov je naprava videti gladka in elegantna. Ker so krmilni gumbi prestavljeni na stransko ploščo in je naprava kompaktne velikosti, jo je enostavno držati. G-senzor samodejno določi in spremeni orientacijo zaslona, zato je PocketBook Era enako priročen za desničarje in levičarje. Zaradi dimenzij 134,3 × 155 × 7,8 mm je naprava eden najbolj kompaktnih 7-palčnih elektronskih bralnikov, ki so na voljo.

Napredno poslušanje z vgrajenim zvočnikom, Bluetooth, funkcijo pretvorbe besedila v govor

PocketBook Era podpira 6 formatov zvočnih knjig, zaradi vgrajenega zvočnika pa lahko uporabniki začnejo poslušati preprosto tako, da na zaslonu e-bralnika pritisnejo gumb Play (Predvajaj). Hkrati lahko poslušate knjige in glasbo in knjige prek brezžičnih slušalk, avtomobilskih avdio sistemov in drugih naprav z vzpostavljeno povezavo Bluetooth. Druga uporabna funkcija za tiste, ki raje poslušajo knjige, je pretvorba besedila v govor, ki vsako besedilo spremeni v naravno zvenečo glasovno zvočno sled. Samo dva klika in naprava bo glasno prebrala katero koli besedilno datoteko v enem od 26 razpoložljivih jezikov.

Zaščita pred vodo in praskami

Zaslon ima izboljšano zaščito pred praskami, ki zagotavlja večjo varnost naprave tudi pri najbolj aktivni uporabi. Poleg tega je vodoodporni PocketBook Era idealen pripomoček za branje v kopalnici ali na prostem. E-bralnik je zaščiten pred vodo v skladu z mednarodnim standardom IPX8, kar pomeni, da lahko napravo potopite v sladko vodo do globine 2 metrov za največ 60 minut brez škodljivih učinkov.

PocketBook Era vključuje tudi to:

  • Podpora za 29 oblik zapisov – 19 knjižnih, 6 zvočnih in 4 grafične oblike zapisa.
  • Wi-Fi in storitve v oblaku z blagovno znamko – omogočajo preprosto sinhronizacijo z drugimi napravami in upravljanje knjižnice.
  • Baterija 1700 mAh – do en mesec aktivnega branja brez polnjenja.
  • Dvojedrnni procesor – omogoča hitro delovanje aplikacije in gladko obračanje strani.
  • Vnaprej nameščeni slovarji – 22 jezikovnih kombinacij.

Te in druge funkcije bodo uporabnikom na voljo v dveh različicah: PocketBook Era v barvi Sunset Copper s 64 GB in PocketBook Era v barvi Stardust Silver s 16 GB.

PocketBook Era – vstopite v novo obdobje e-branja.

Nazaj
Aa HD