PocketBook Era Color: 7-palčna e-bralna mojstrovina z barvnim zaslonom in zvočnikom

2024 මාර්තු 19

PocketBook s ponosom predstavlja svoj najnovejši 7-palčni e-bralnik PocketBook Era Color z najnovejšim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3, ki ponuja živahno bralno izkušnjo v kompaktnem ohišju. Novi PocketBook Era Color združuje nagrajen dizajn z vrhunskimi funkcijami, vključno s podporo za zvočne knjige, vgrajenim zvočnikom, funkcijo pretvorbe besedila v govor, SMARTlight in zaščito pred vdorom vode IPX8.

Era Color je prava najdba za tiste, ki uživajo v branju barvnih vsebin, kot so neleposlovje, stripi, učbeniki, poslovne knjige, in imajo raje prilagodljivost za branje na poti.

Barvni zaslon E Ink, varen za oči, in prilagodljiva lučka SMARTlight

7-palčni PocketBook Era Color se ponaša z najnovejšim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3, ki zagotavlja 50 % izboljšano ločljivost in PPI za barve. Ponuja ločljivost črno-bele slike 1264 x 1680 in ločljivost barvne slike 632 × 840. Z zmožnostjo reprodukcije 4096 barv Era Color zagotavlja popolno varnost oči in izkušnjo brez bleščanja.

SMARTlight zagotavlja najudobnejšo izkušnjo branja pri kateri koli svetlobi, saj uporabnikom omogoča izbiro idealnega tona sprednje svetlobe: od hladno modrikaste za branje pri dnevni svetlobi do tople in pomirjujoče rumene za branje pred spanjem.

Nagrajen dizajn in izjemna prijaznost do uporabnika

PocketBook Era Color že na prvi pogled očara z dizajnom, ki ga odlikuje prestižna nagrada Red Dot Award. Stranska krmilna plošča z mehanskimi gumbi se harmonično zlije z eleganco tankih linij, G-senzor za samodejno obračanje zaslona pa poskrbi za udoben oprijem tako desničarjem kot levičarjem. Zaslon s 7-palčno diagonalo zagotavlja optimalno udobje pri branju, saj dosega popolno ravnovesje med kompaktnostjo in možnostjo prikaza obsežnega besedila na vsaki strani. Era Color ima sistem za zapiranje pokrova, ki brezhibno integrira e-bralnik z blagovno znamko ovitkov PocketBook Flip ali Charge.

Vgrajeni zvočnik in pretvorba besedila v govor za izjemne zvočne zmogljivosti

PocketBook Era Color podpira oblike zapisa zvočnih knjig in uporabnikom ponuja brezhibno izkušnjo poslušanja prek vgrajenega zvočnika. Povezljivost Bluetooth 5.4 omogoča brezžično poslušanje prek slušalk, avtomobilskih zvočnih sistemov ali drugih naprav. Navdušenci nad zvočnimi knjigami bodo cenili funkcijo pretvorbe besedila v govor, ki brez truda spremeni besedilo v zvočni posnetek, ki se bere na glas z naravno zvenečim glasom. Era Color je vedno pripravljen pretvoriti katero koli besedilno datoteko v poglobljeno izkušnjo poslušanja, ki je na voljo v 26 jezikih.

Uživajte v neomejenem branju z zaščito pred vdorom vode IPX8

PocketBook Era Color je idealen za aktiven način življenja in branje na poti ne le zaradi svoje kompaktnosti in funkcionalnosti, temveč tudi zaradi zaščite pred vdorom vode IPX8. Potrjuje zmogljivost e-bralnika, da prenese potopitev v sladko vodo do globine 2 metrov za 60 minut brez škodljivih učinkov. Ne glede na to, ali se uporabniki predajajo branju ob kopanju ali poležavanju ob bazenu, se lahko potopijo v svojo najljubšo knjigo, ne da bi jih skrbela izpostavljenost vodi.

Oblike zapisa stripov in mange, štirijedrni procesor in druge funkcije Era Color

  • 25 oblik zapisa: e-bralnik podpira vse najbolj priljubljene knjižne in grafične oblike zapisa, vključno z oblikama zapisa stripa in mange CBR in CBZ.
  • 6 zvočnih oblik zapisa: uživajte v zvočnih knjigah in glasbi s podporo za oblike zapisa M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 in MP3.ZIP.
  • 32 GB notranjega pomnilnika: več kot dovolj prostora za vse uporabniške datoteke.
  • Štirijedrni procesor: omogoča hitro obračanje strani za najboljšo izkušnjo branja.
  • Storitve v oblaku: PocketBook Cloud in Dropbox uporabnikom nudita popolna orodja za upravljanje knjižnic in sinhronizacijo.
  • Dvopasovni Wi-Fi (2,4/5 GHz): za hitro in udobno spletno nakupovanje.
  • Vnaprej nameščeni slovarji: 11 vnaprej nameščenih slovarjev in 42 dodatnih jezikovnih kombinacij je na voljo za brezplačen prenos.

PocketBook Era Color: novo obdobje e-branja v barvah.

Nazaj
Aa HD