Dolgo pričakovani temni način je tu s posodobitvijo programske opreme 6.8

2023 ජූනි 29

Temni način je na voljo v e-bralnikih PocketBook Era z različico vdelane programske opreme 6.8 in v vseh novih modelih, proizvedenih od danes naprej, vključno z najnovejšima modeloma InkPad 4 in InkPad Color 2. V bližnji prihodnosti bo nova vdelana programska oprema na voljo tudi za druge modele PocketBook.

Med novimi funkcijami in izboljšavami so še naslednje: nove uporabniške konfiguracije nadzorne plošče, nove možnosti filztriranja v aplikaciji Notes, funkcija predlogov besedila in še mnoge druge.

Uživajte branju s temnim načinom, prijaznem očem

Z uporabo temnega načina v svojem e-bralniku PocketBook lahko poskrbite za udobnejše branje v okoljih s šibko osvetlitvijo in ponoči. Ta funkcija spremeni nastavitve zaslona in prikaže belo besedilo na temnem ozadju, ki ni v kontrastu s temno okolico in ne moti oči. Med branjem v temnem načinu lahko preklopite tudi inverzijo knjižnih ilustracij.

Številni navdušeni bralci so ugotovili, da uporaba temnega načina v njihovih napravah zmanjšuje utrujenost oči zaradi gledanja v svetli zaslon. Poleg tega je temni način zelo koristen za nočno branje, saj zmanjša količino modre svetlobe, ki jo oddaja zaslon in ki lahko prispeva k utrujenosti oči ter utrujenosti.

Druge izboljšave, ki so na voljo z vdelano programsko opremo 6.8:

  • Prilagodite nadzorno ploščo svojim željam: odslej lahko na nadzorno ploščo dodate kontrolnike, ki jih uporabljate najpogosteje. Hiter dostop do kontrolnikov, kot so Wi-Fi, Bluetooth, upravitelj opravil, letalski način, sinhronizacija, G-senzor, zaklepanje, izklop, posnetek zaslona, iskanje po knjižnici in bližnjice vseh aplikacij. Poleg tega lahko konfigurirate tudi število kontrolnikov na nadzorni plošči.
  • Priročno filtriranje opomb: urejajte opombe v knjigi tako, da ločeno izberete oznake, komentarje, posnetke zaslona, opombe s svinčnikom, opombe o prevodu in vse opombe. Velikost pisave lahko spremenite tudi na seznamu opomb v aplikaciji Notes in programu za branje.
  • Izboljšajte izkušnjo branja in prevajanja z morfološkimi slovarji: z novo vdelano programsko opremo lahko prenesete in namestite morfološke slovarje, s katerimi boste različne oblike besed lažje približali njihovi osnovni obliki. S tem boste bistveno olajšali njihovo iskanje v slovarjih.
  • Nova funkcija »Predlogi besedila« za hitrejše in priročnejše tipkanje na zaslonski tipkovnici.
  • Hitrejša povečava knjig v oblikah zapisa PDF in DjVu za udobnejše branje.
  • Novi uporabniški vmesnik za postopek posodobitve vdelane programske opreme prikazuje vse spremembe na preglednem in natančnem seznamu. Odslej lahko v ozadju samodejno prenesete vdelano programsko opremo.

Nova različica vdelane programske opreme 6.8 je na voljo za e-bralnike PocketBook Era in je nameščena v vse nove modele, ki bodo izdani od zdaj naprej. Kmalu bo na voljo tudi za druge najnovejše modele e-bralnikov PocketBook.

Namestite novo programsko opremo in raziščite vse izboljšave, ki jih bo zagotovila za vaš PocketBook. Ne oklevajte in poskrbite, da bo vaše bralno doživetje še boljše.

Nazaj
Aa HD