PocketBook Color Note: brezhibno pisanje zapiskov v barvah na velikem zaslonu E Ink Kaleido 3

2024 සැප්තැම්බර් 5

PocketBook predstavlja Color Note – svoj najnovejši e-zapisovalnik z osupljivim 10,3-palčnim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™ 3, pisalom in različnimi orodji za brezhibno pisanje zapiskov. Uporablja operacijski sistem Android™ 12 in vključuje funkcijo SMARTlight z najnovejšo tenologijo E Ink ComfortGaze™. Ta naprava je zasnovana tako, da dvigne vašo produktivnost in ustvarjalnost, medtem ko vgrajeni zvočnik, Bluetooth in vnaprej nameščena funkcija pretvorbe besedila v govor spremenijo Color Note v pravo najdbo za poslušalce zvočnih knjig.

Digitalno pisanje zapiskov v barvah – kar se da enostavno!

Velik in za oči varen 10,3-palčni barvni zaslon E Ink Kaleido 3, temelji na tehnologiji Mobius™, je popolno platno za veličastne zamisli in dnevne zapiske. Impresivna velikost zaslona omogoča uporabnikom pisanje ali risanje z največjim udobjem, barvna tehnologija E Ink Kaleido 3 pa ponuja izboljšane možnosti za samoizražanje, medtem ko zaslon ostaja popolnoma varen za oči in brez bleščanja.

PocketBook Color Note je idealen partner za delo in študij. Natančno pisalo uporabnikom omogoča enostavno pisanje zapiskov, ne glede na to, ali so na sestanku, predavanju ali razmišljajo o idejah. Uporabniki lahko z nizom orodij, ki so jim na voljo, vključno s prilagodljivimi peresi, čopiči, markerji, svinčniki, kaligrafskimi orodji, radirkami in laso orodjem, preprosto upravljajo in izboljšajo svoje zapiske. Poleg tega je mogoče vstaviti besedilna polja, oblikovati predmete (kot so črte, pravokotniki, elipse, trikotniki in zvezde) in slike.

Deljenje zapiskov brez napora

PocketBook Color Note se ponaša s funkcijo pošiljanja po e-pošti, ki poenostavi digitalno življenje uporabnikov. Uporabnikom omogoča hitro pošiljanje zapiskov na enega ali več e-poštnih naslovov z le nekaj dotiki. Ne glede na to, ali sodelujete pri projektu, delite vpoglede s sestanka ali razpošiljate študijske zapiske, ta funkcija zagotavlja, da vaše informacije takoj dosežejo prave ljudi.

SMARTlight in ComfortGaze – neprimerljivo udobje in varnost

PocketBook Color Note je očem najprijaznejša naprava, saj e-zapisovalnik poleg prilagodljive sprednje lučke SMARTlight, ki uporabniku omogoča izbiro toplega ali hladnega tona zaslona, vsebuje tudi najnovejšo tehnologijo E Ink ComfortGaze. Sprednja lučka E Ink ComfortGaze zagotavlja neprimerljivo varnost oči z zmanjšanjem izpostavljenosti škodljivi modri svetlobi za 60 odstotkov, zaradi česar je branje s sprednjo lučko trikrat manj obremenjujoče za oči v primerjavi z LCD-zasloni.

Vgrajeni zvočnik, Bluetooth in pretvorba besedila v govor

Z vgrajenim zvočnikom in podporo za Bluetooth je naprava idealna za poslušanje zvočnih knjig in glasbe kadarkoli in kjerkoli. Ne glede na to, ali se uporabniki odločijo za poslušanje neposredno na napravi ali z brezžičnimi slušalkami, lahko preklapljajo med opravili in z lahkoto uživajo v vaši zvočni vsebini.

Pretvorba besedila v govor je še ena zelo priročna funkcija, ki uporabnikom pomaga, da še naprej uživajo v knjigi, tudi če je branje neprijetno. Uporabniki se lahko ukvarjajo s svojimi posli, medtem ko naprava glasno bere njihovo knjigo, tako da zveni kar se da naravno.

Operacijski sistem Android 12 in aplikacija Google Play za izboljšano delovanje

PocketBook Color Note z nameščenim operacijskim sistemom Android 12 ponuja prilagodljivost pri nameščanju in uporabi aplikacij tretjih oseb, kar izboljša izkušnjo pisanja zapiskov in branja. Zahvaljujoč dostopu do trgovine Google Play prek aplikacije lahko uporabniki napravo prilagodijo svojim posebnim potrebam in uživajo v široki paleti aplikacij, ki so na voljo na platformi Android.

Druge izstopajoče funkcije in značilnosti PocketBook Color Note:

  • Barvni zaslon E Ink Kaleido™ 3 – reproducira 4096 barv in ponuja ločljivost 1404 × 1872 (črno-bela slika).
  • OS Android 12 in aplikacija Google Play Store ponujata svobodo pri nameščanju aplikacij tretjih oseb.
  • Štirijedrni procesor za hitro in učinkovito delovanje.
  • 4 GB RAM-a, 32 GB vgrajenega pomnilnika in reža za kartico microSD.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (dvopasovni – 2,4/5 GHz) in vtičnica USB tipa C.
  • Podpora za 6 formatov zvočnih knjig.
  • Podpora za 24 knjižnih in grafičnih formatov.
  • V maloprodajni komplet je vključeno pisalo PocketBook.

PocketBook Color Note: pišite, berite, sanjajte v barvah!

Nazaj
Aa HD