PocketBook Color – švicarska blagovna znamka bo izdala nov e-bralnik z barvnim zaslonom

2020 අප්‍රේල් 16

Podjetje PocketBook s ponosom objavlja, da se približuje končni fazi razvoja inovativnega e-bralnika s 6-palčnim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™. Novi e-bralnik PocketBook Color bo postal eden prvih e-bralnikov z barvnim zaslonom na osnovi najnovejše tehnologije E Ink Print Color ePaper.

Novi 6-palčni e-bralnik PocketBook Color ponese e-branje na povsem novo raven ter ga naredi še bolj raznolikega, navdihujočega in informativnega. Naprava je opremljena z barvnim zaslonom najnovejše generacije E Ink Kaleido™, ki lahko prikazuje 4096 barv. Zaslon PocketBook Color ohranja lastnost varnosti za oči in vse edinstvene lastnosti, ki so neločljivo povezane z zasloni E Ink. Tradicionalno črno-belo besedilo ostaja kristalno čisto, zahvaljujoč ločljivosti 300 dpi.

Obogateno e-branje na očem prijaznem zaslonu

E-knjige še nikoli niso bile tako privlačne za mlajše bralce. Namesto običajnim črno-belih strani, ki nikakor ne morejo vedno ohraniti pozornosti otrok, e-bralnik PocketBook Color zagotavlja, da lahko uživate v vsej ilustrirani e-vsebini, ki vzbuja čustva in jo je enostavneje doumeti. Otroci, najstniki in tudi odrasli bodo zagotovo navdušeni nad novo ravnijo vključenosti v zanimivih zgodbah knjig.

Izobraževalna in strokovna e-vsebina na e-bralnikih postane bolj informativna

Učbeniki, delovni zvezki, umetniške knjige, zdravstveni priročniki in poslovna literatura zdaj niso samo bolj prijetni na pogled, ampak tudi v celoti izražajo svoj pomen. Vse slike, grafi, tabele, sheme, zemljevidi in druge ilustracije bodo zdaj barvni – tako kot so jih avtorji ustvarili. Poleg tega, kot je značilno za naprave E Ink, e-bralnik omogoča tedne branja brez potrebe po polnjenju. Vse to zagotavlja, da je naprava idealna za učence, učitelje ter tudi ljudi, ki jih zanimajo poslovna literatura in knjige o osebni rasti.

Barvni super junaki in modne zgodbe

Tega bralnika z očem prijaznimi barvami bodo zagotovo veseli tisti, ki so naročeni na elektronske različice revij ali imajo radi stripe. Junaki in zlikovci iz stripov bodo na zaslonu E Ink končno dobili povrnjene svoje naravne barve. Periodične publikacije so zdaj nasičene z barvami in pripovedujejo zgodbe ali opisujejo najnovejše trende z vsemi razburljivimi podrobnostmi.

Specifikacije barvnega e-bralnika bodo razkrite pozneje. Izdaja nove naprave je predvidena junija 2020.

PocketBook Color – vaša naslednja stran bo barvna!

Nazaj
Aa HD