PocketBook Color – švicarska blagovna znamka bo izdala nov e-bralnik z barvnim zaslonom

2020 අප්‍රේල් 16

Podjetje PocketBook s ponosom objavlja, da se približuje končni fazi razvoja inovativnega e-bralnika s 6-palčnim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™. Novi e-bralnik PocketBook Color bo postal eden prvih e-bralnikov z barvnim zaslonom na osnovi najnovejše tehnologije E Ink Print Color ePaper.

Novi 6-palčni e-bralnik PocketBook Color ponese e-branje na povsem novo raven ter ga naredi še bolj raznolikega, navdihujočega in informativnega. Naprava je opremljena z barvnim zaslonom najnovejše generacije E Ink Kaleido™, ki lahko prikazuje 4096 barv. Zaslon PocketBook Color ohranja lastnost varnosti za oči in vse edinstvene lastnosti, ki so neločljivo povezane z zasloni E Ink. Tradicionalno črno-belo besedilo ostaja kristalno čisto, zahvaljujoč ločljivosti 300 dpi.

Obogateno e-branje na očem prijaznem zaslonu

E-knjige še nikoli niso bile tako privlačne za mlajše bralce. Namesto običajnim črno-belih strani, ki nikakor ne morejo vedno ohraniti pozornosti otrok, e-bralnik PocketBook Color zagotavlja, da lahko uživate v vsej ilustrirani e-vsebini, ki vzbuja čustva in jo je enostavneje doumeti. Otroci, najstniki in tudi odrasli bodo zagotovo navdušeni nad novo ravnijo vključenosti v zanimivih zgodbah knjig.

Izobraževalna in strokovna e-vsebina na e-bralnikih postane bolj informativna

Učbeniki, delovni zvezki, umetniške knjige, zdravstveni priročniki in poslovna literatura zdaj niso samo bolj prijetni na pogled, ampak tudi v celoti izražajo svoj pomen. Vse slike, grafi, tabele, sheme, zemljevidi in druge ilustracije bodo zdaj barvni – tako kot so jih avtorji ustvarili. Poleg tega, kot je značilno za naprave E Ink, e-bralnik omogoča tedne branja brez potrebe po polnjenju. Vse to zagotavlja, da je naprava idealna za učence, učitelje ter tudi ljudi, ki jih zanimajo poslovna literatura in knjige o osebni rasti.

Barvni super junaki in modne zgodbe

Tega bralnika z očem prijaznimi barvami bodo zagotovo veseli tisti, ki so naročeni na elektronske različice revij ali imajo radi stripe. Junaki in zlikovci iz stripov bodo na zaslonu E Ink končno dobili povrnjene svoje naravne barve. Periodične publikacije so zdaj nasičene z barvami in pripovedujejo zgodbe ali opisujejo najnovejše trende z vsemi razburljivimi podrobnostmi.

Specifikacije barvnega e-bralnika bodo razkrite pozneje. Izdaja nove naprave je predvidena junija 2020.

PocketBook Color – vaša naslednja stran bo barvna!

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD