PocketBook Basic Lux 4: cenovno dostopen in izjemno lahek e-bralnik

2023 අගෝස්තු 7

Podjetje PocketBook z navdušenjem napoveduje prihod cenovno dostopnega e-bralnika PocketBook Basic Lux 4 z zaslonom na dotik in sprednjo lučko! To je popolna naprava za začetnike, ki se ponaša z očem prijaznim 6-palčnim zaslonom E Ink Carta™, povezavo Wi-Fi in storitvami v oblaku, podporo za 25 oblik zapisa in zagotovljenim večtedenskim delovanjem baterije, kar zagotavlja vsakodnevni užitek branja.

Zelo lahek in kompakten PocketBook Basic Lux 4 prihaja na police v naslednjih tednih.

Uživajte v varnem e-branju brez naprezanja oči

PocketBook Basic Lux 4 se ponaša s 6-palčnim zaslonom na dotik s HD in tehnologijo E Ink Carta™, zaradi česar je izjemno udoben in varen za oči. Optične lastnosti zaslona so skoraj enake kot pri običajnem papirju, zaradi česar lahko enostavno berete več ur in pri tem ne naprezate oči ter izgubljate fokusa. Poleg tega se zaslon E Ink ne blešči, kar zagotavlja udobno branje tudi zunaj, na sončni svetlobi.

Očem prijazna sprednja lučka

PocketBook Basic Lux 4 z vgrajeno sprednjo lučko omogoča udobno branje v vseh pogojih svetlobe, tudi v popolni temi. Tehnologija sprednje lučke je izredno prijazna očem, saj so diode LED usmerjene vzdolž površine zaslona in osvetlijo e-stran, pri tem pa vam ne svetijo v obraz. Naprava zagotavlja prijetno in nežno izkušnjo branja.

Priročen, kompakten in vzdržljiv e-bralnik

PocketBook Basic Lux 4 je priročna in kompaktna naprava, ki tehta le 155 g in se enostavno prilega v vsako torbico ali celo v žep. E-bralnik z mehanskimi upravljalnimi gumbi in zaslonom na dotik je priročen in izredno enostaven za uporabo. Basic Lux 4 se ponaša tudi z neverjetno energetsko učinkovitostjo: eno polno polnjenje naprave zagotavlja aktivno branje do enega meseca!

Vaša obsežna knjižnica je vedno pri roki

E-bralnik podpira 25 knjižnih in grafičnih oblik zapisa brez pretvorbe, vključno z najbolj popularnimi: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG in PNG. S pomočjo Adobe DRM si lahko celo izposodite knjige v spletnih knjižnicah. In ne pozabite, da boste imeli na e-bralniku Basic Lux 4 pri roki celotno knjižnico, ker ima poleg 8 GB vgrajenega pomnilnika tudi režo za pomnilniške kartice.

Storitve v oblaku in brezplačni slovarji

PocketBook Basic Lux 4 omogoča povezavo Wi-Fi, tako da lahko kupujete knjige v kateri koli spletni trgovini, priročno upravljate celotno knjižnico in sinhronizirate datoteke z drugimi napravami s pomočjo rešitve PocketBook Cloud.Poleg tega storitev Dropbox omogoča hiter in enostaven prenos e-knjig na napravo. E-bralnik ima 11 vnaprej nameščenih slovarjev in dodatnih 42 jezikovnih kombinacij, ki so na voljo za brezplačen prenos. Zato je naprava Basic Lux 4 odlična za učenje in izpopolnjevanje tujih jezikov.

PocketBook Basic Lux 4: cenovno dostopen in pametni e-bralnik

Nazaj
Aa HD