PocketBook Basic Lux 3: več možnosti, več udobja

2022 ජනවාරි 19

PocketBook napoveduje nov začetni e-bralnik s SMARTlight, dvojedrnim procesorjem in modulom Wi-Fi, funkcijami, ki so bile prej na voljo le v naprednejših modelih. Istočasno ostaja naprava preprosta in tako cenovno ugodna kot je mogoče.

SMARTlight – več kot le sprednja lučka

Zmožnost vklopa sprednje lučke in branje v popolni temi sta zelo priročni lastnosti. Toda tehnologija SMARTlight dviguje udobje branja na popolnoma novo raven. Sedaj lahko ne le prilagodite svetlost zaslona, temveč tudi barvno temperaturo. S funkcijo SMARTlight lahko strani dodate toplejši ali hladnejši odtenek in shranite prednastavitve za hitro preklapljanje v prihodnosti.

Varen zaslon E Ink – najboljša izbira za branje

PocketBook Basic Lux 3 ima 6-palčni zaslon E Ink Carta ™ z ločljivostjo 758 × 1024. Naprava je popolnoma varna za oči: zaradi tehnologije elektronskega črnila je zaslon elektronskega bralnika po optičnih lastnostih podoben tiskani strani. S pomočjo bralnika PocketBook Basic Lux 3 lahko uživate v e-branju brez omejitev. Vaše oči ne bodo utrujene nito po dolgotrajnem branju. Poleg tega zaslon E Ink ne povzroča bleščanja na soncu, zato je naprava odlična za branje na prostem.

Wi-Fi in storitve v oblaku za še več možnosti

Zahvaljujoč prisotnosti modula Wi-Fi je bralnik PocketBook Basic Lux 3 še bolj priročen in uporabniku prijazen. Uporabniki imajo hiter dostop do knjigarne in drugih knjižnih platform. Zahvaljujoč storitvi v oblaku PocketBook Cloud in mobilni aplikaciji PocketBook Reader se celotna knjižnica nemudoma sinhronizira med e-bralnikom in drugimi napravami: pametnim telefonom, tablico, prenosnikom. Poleg tega lahko z dostopom do interneta s funkcijo Send-to-PocketBook in storitvijo Dropbox PocketBook z nekaj kliki hitro prenesete posodobitve in prenesete knjige v e-bralnik.

Vsi najbolj priljubljeni formati

E-bralnik podpira 21 zapisov (17 knjižnih in 4 grafične), kar uporabnikom znatno olajša življenje. Ni vam namreč treba izgubljati časa s pretvarjanjem knjige iz enega zapisa v drugega: PocketBook zlahka odpre datoteke DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF. Odpre celo datoteke EPUB in PDF, zaščitene z DRM.

Dvojedrni procesor in reža za pomnilniško kartico

Novi dvojedrni procesor in podvojeni pomnilnik RAM (512 MB) povečata hitrost delovanja bralnika PocketBook Basic Lux 3 in nemotenega obračanja strani. Model ima vgrajeni 8-GB pomnilnik, medtem ko bo dodatna pomnilniška kartica znatno povečala velikost shrambe. Pomnilnik e-bralnika omogoča, da ustvarite obsežno elektronsko knjižnico z več tisoč knjigami. Poleg tega je PocketBook Basic Lux 3 visoko energetsko učinkovita naprava, ki ga lahko, za razliko od tradicionalnih bralnikov, uporabljate z enim polnjenjem do enega meseca.

Kompaktnost, lahkost, minimalizem

Naprava tehta samo 155 g, njene mere pa so primerljive z majhno beležnico. To pomeni, da lahko svojo knjižnico shranite ne le v torbico ali nahrbtnik, temveč celo v žep plašča ali jakne. PocketBook Basic Lux 3 je na voljo v črni barvi, ki se lepo poda k okusni in minimalistični zasnovi e-bralnika.

PocketBook Basic Lux 3: funkcionalnost in preprostost za prijetno e-branje.

Nazaj
Aa HD