PocketBook Basic Lux 3: več možnosti, več udobja

2022 ජනවාරි 19

PocketBook napoveduje nov začetni e-bralnik s SMARTlight, dvojedrnim procesorjem in modulom Wi-Fi, funkcijami, ki so bile prej na voljo le v naprednejših modelih. Istočasno ostaja naprava preprosta in tako cenovno ugodna kot je mogoče.

SMARTlight – več kot le sprednja lučka

Zmožnost vklopa sprednje lučke in branje v popolni temi sta zelo priročni lastnosti. Toda tehnologija SMARTlight dviguje udobje branja na popolnoma novo raven. Sedaj lahko ne le prilagodite svetlost zaslona, temveč tudi barvno temperaturo. S funkcijo SMARTlight lahko strani dodate toplejši ali hladnejši odtenek in shranite prednastavitve za hitro preklapljanje v prihodnosti.

Varen zaslon E Ink – najboljša izbira za branje

PocketBook Basic Lux 3 ima 6-palčni zaslon E Ink Carta ™ z ločljivostjo 758 × 1024. Naprava je popolnoma varna za oči: zaradi tehnologije elektronskega črnila je zaslon elektronskega bralnika po optičnih lastnostih podoben tiskani strani. S pomočjo bralnika PocketBook Basic Lux 3 lahko uživate v e-branju brez omejitev. Vaše oči ne bodo utrujene nito po dolgotrajnem branju. Poleg tega zaslon E Ink ne povzroča bleščanja na soncu, zato je naprava odlična za branje na prostem.

Wi-Fi in storitve v oblaku za še več možnosti

Zahvaljujoč prisotnosti modula Wi-Fi je bralnik PocketBook Basic Lux 3 še bolj priročen in uporabniku prijazen. Uporabniki imajo hiter dostop do knjigarne in drugih knjižnih platform. Zahvaljujoč storitvi v oblaku PocketBook Cloud in mobilni aplikaciji PocketBook Reader se celotna knjižnica nemudoma sinhronizira med e-bralnikom in drugimi napravami: pametnim telefonom, tablico, prenosnikom. Poleg tega lahko z dostopom do interneta s funkcijo Send-to-PocketBook in storitvijo Dropbox PocketBook z nekaj kliki hitro prenesete posodobitve in prenesete knjige v e-bralnik.

Vsi najbolj priljubljeni formati

E-bralnik podpira 21 zapisov (17 knjižnih in 4 grafične), kar uporabnikom znatno olajša življenje. Ni vam namreč treba izgubljati časa s pretvarjanjem knjige iz enega zapisa v drugega: PocketBook zlahka odpre datoteke DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF. Odpre celo datoteke EPUB in PDF, zaščitene z DRM.

Dvojedrni procesor in reža za pomnilniško kartico

Novi dvojedrni procesor in podvojeni pomnilnik RAM (512 MB) povečata hitrost delovanja bralnika PocketBook Basic Lux 3 in nemotenega obračanja strani. Model ima vgrajeni 8-GB pomnilnik, medtem ko bo dodatna pomnilniška kartica znatno povečala velikost shrambe. Pomnilnik e-bralnika omogoča, da ustvarite obsežno elektronsko knjižnico z več tisoč knjigami. Poleg tega je PocketBook Basic Lux 3 visoko energetsko učinkovita naprava, ki ga lahko, za razliko od tradicionalnih bralnikov, uporabljate z enim polnjenjem do enega meseca.

Kompaktnost, lahkost, minimalizem

Naprava tehta samo 155 g, njene mere pa so primerljive z majhno beležnico. To pomeni, da lahko svojo knjižnico shranite ne le v torbico ali nahrbtnik, temveč celo v žep plašča ali jakne. PocketBook Basic Lux 3 je na voljo v črni barvi, ki se lepo poda k okusni in minimalistični zasnovi e-bralnika.

PocketBook Basic Lux 3: funkcionalnost in preprostost za prijetno e-branje.

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD