Novi elektronski bralnik PocketBook Basic 4 – preprost kot vse popolne stvari

2020 ජූලි 8

Podjetje PocketBook je izdalo nov začetniški e-bralnik PocketBook Basic 4 z očem prijaznim 6-palčnim zaslonom z visoko ločljivostjo najnovejše generacije E Ink Carta™ in izjemno nizko težo 145 g. Ta naprava, ki je enostavna za uporabo, je popolna izbira za vse, ki cenijo preprostost in udobje.

Več kot le knjiga

Kaj potrebujete od dobre knjige? Vedno mora biti pri roki in vas navdušiti, da se popolnoma poglobite v njeno vznemirljivo zgodbo. E-bralnik PocketBook Basic 4 je enostaven za uporabo in prijazen očem kot običajna tiskana knjiga, vendar vam omogoča, da shranite na tisoče zanimivih zgodb in jih enostavno pospravite v žep. E-bralnik ima 6-palčni zaslon HD E Ink Carta™, ki ima enak kontrast kot tiskana knjiga in zagotavlja enako raven varnosti za vaše oči. Zahvaljujoč tehnologiji E Ink je naprava udobna za branje tudi v najsvetlejšem delu dneva: bleščanje vam ne bo pokvarilo užitka pri branju fascinantne knjige.

Privlačen videz in impresivna osvetljenost

Nova zasnova e-bralnika PocketBook Basic 4 je kompaktna in v trendu. Ergonomski gumbi na sprednji plošči vam omogočajo preprosto in udobno upravljanje naprave z eno roko. E-bralnik tehta le 145 g, meri pa 161,3 x 108 x 8 mm. Ne glede na to, kam boste s seboj odnesli svoj PocketBook Basic 4: v šolskem nahrbtniku, ženski torbici ali celo v žepu vaše jakne – to je zelo kompaktna naprava. V PocketBook Basic 4 lahko shranite ogromno digitalno knjižnico več tisoč knjig, hkrati pa je lažji in tanjši od običajnega tabličnega računalnika.

Redkejše polnjenje, brez pretvorb datotek

PocketBook Basic 4 podpira 16 od najobičajnejših formatov e-knjig in 4 grafične formate, kar poenostavi branje. Naprava enostavno prikaže večino knjig, kar vam prihrani čas, saj vam ni treba pretvarjati datotek. Z e-bralnikom ne boste več skrbeli glede rednega polnjenja baterije. Z enkratnim polnjenjem baterije vaš PocketBook Basic 4 lahko deluje več kot mesec dni, zaradi česar je ta e-bralnik vaš popoln sopotnik.

Popolno mesto za vašo knjižnico

PocketBook Basic 4 ima vgrajen pomnilnik z zmogljivostjo 8 GB, kamor lahko shranite več tisoč knjig. Naprava ima tudi režo za pomnilniško kartico (do 32 GB), ki vam daje možnost, da razširite virtualno knjižnico z več kot 15 tisoč e-knjigami, seveda odvisno od formata in kakovosti vsake prenesene datoteke.

PocketBook Basic 4 – preprostost in lahkotnost sta vedno v trendu

Nazaj
Aa HD