Zvočne knjige v vašem bralniku PocketBook: najboljši e-bralniki s podporo za zvok

2022 මාර්තු 29

Ali želite knjigo brati ali bi jo rajši poslušali? Sodobni e-bralnik PocketBook omogoča oboje: v eni napravi lahko predvajate besedilno in zvočno različico.

Vse datoteke shranjujte na eno mesto, uporabljajte vsebino v priročni obliki zapisa: tako preprosto je to z bralnikom PocketBook. Poleg predvajanja zvočnih datotek v e-bralniku boste lahko sprostili veliko prostora v svojem pametnem telefonu in zmanjšali porabo baterije, kar je obenem velika prednost.

E-bralnik PocketBook bo za vas postal nepogrešljiva naprava, ne glede na to, ali knjige berete ali jih poslušate. Trenutni modeli podpirajo 19 besedilnih, 4 grafične in 6 zvočnih oblik zapisa datotek. S funkcijo pretvorbe besedila v govor pa boste z e-bralnikom lahko kateri koli besedilni dokument pretvorili v zvočni posnetek.

Kakšno zvočno vsebino lahko poslušam v e-bralniku PocketBook?

Zvočne knjige

Odlična izbira za tiste, ki veliko časa preživijo v avtomobilu, na poti ali pa si preprosto ne želijo prepogosto naprezati oči. Številnim privržencem literature se prav tako dopade strokovno pripovedovanje knjig, zlasti če vsebino bere sam avtor.

Glasba

Povsem preprosto lahko začnete predvajati svoje priljubljene skladbe v isti napravi, ki jo uporabljate za branje, ne da bi pri tem morali aktivirati svoj pametni telefon oz. predvajalnik. Predvajanje glasbe v ozadju pripomore k večji osredotočenosti na samo knjigo – tako se vam bo zgodba globje vtisnila v spomin.

Poddaje in druge zvočne datoteke

V e-bralnikih PocketBook s podporo zvoku lahko predvajate datoteke v teh oblikah zapisa: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Pretvorba besedila v govor

Funkcija pretvorbe besedila v govor omogoča pretvorbo poljubnega besedilnega dokumenta v zvočni zapis. Le nekaj klikov je potrebno in zaslišali boste besedilo, ki ga bere ženska ali moški v angleščini in 15 ostalih podprtih jezikih. Odprite meni e-bralnika, aktivirajte funkcijo pretvorbe besedila v govor in nadaljujte poslušanje knjige na isti strani. Tukaj si lahko ogledate videoposnetek na to temo.

Kako lahko v e-bralniku PocketBook predvajam zvočne datoteke?

E-bralnik s podporo zvoku lahko prek tehnologije Bluetooth preprosto povežete z brezžičnimi slušalkami ali drugimi napravami. E-bralnik PocketBook povežite s temi napravami in v nekaj sekundah boste lahko uživali ob predvajanju zvočnih knjig ali glasbe:

  • brezžične slušalke,
  • zvočni sistem v avtomobilu,
  • zvočnik Bluetooth,
  • druge naprave za predvajanje zvoka.

Do svoje knjižnice zvočnih datotek boste tako lahko dostopali kadar koli in kjer koli: med vožnjo z avtomobilom, na letalu, v tranzitu, na počitnicah itd.

E-bralnik PocketBook s podporo zvoku: kako izbrati najustreznejši model

Trenutno podpira zvok šest modelov e-bralnika PocketBook. Vsak od njih je edinstven na svoj način, tako da boste nedvomno lahko našli najustreznejšo napravo.

PocketBook Touch HD 3 je kompakten in eleganten e-bralnik s 6-palčnim zaslonom E Ink Carta™, tehnologijama SMARTlight in Bluetooth ter podpira 29 oblik zapisa datotek, vključno s 6 zvočnimi oblikami zapisa.

PocketBook Color je e-bralnik z edinstvenim 6-palčnim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™. V tej napravi lahko predvajate zvok in prikazujete ilustracije ter platnice knjig v barvah.

PocketBook InkPad 3 je naprava z velikim 7,8-palčnim zaslonom, dvojedrnim procesorjem in tehnologijo SMARTlight, ki prilagaja temperaturo barv na zaslonu. Model podpira 19, zvočnih, 4 grafične in 6 zvočnih oblik zapisa.

PocketBook InkPad 3 Pro je vodoodporen model s 7,8-palčnim zaslonom E Ink Carta™ in tehnologijo SMARTlight. Naprava je pravi sladkorček za uporabnike z aktivnim življenjskim slogom. Prav tako podpira tehnologijo Bluetooth in predvajanje zvočnih datotek.

PocketBook InkPad Color je najbolje prodajan model z velikim 7,8-palčnim barvnim zaslonom E Ink Kaleido™. Ta naprava je odlična izbira za katero koli vsebino – od zvočnih knjig in glasbe do knjig za otroke, stripov, delovnih zvezkov in strokovne literature.

PocketBook InkPad X je model z ogromnim 10,3-palčnim zaslonom E Ink Carta™, tehnologijama SMARTlight in Bluetooth, funkcijo pretvorbe besedila v govor in podporo za 19 besedilnih, 6 zvočnih in 4 grafične oblike zapisa.

PocketBook je naprava, ki svojim bralcem omogoča veliko mero svobode pri izbiri. Poslušajte in berite knjige brez omejitev v e-bralniku.

Nazaj
Aa HD