PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – popolnost v podrobnostih

2019 ඔක්තෝබර් 21

Spoznajte omejeno izdajo najbolj prodajanega e-bralnika PocketBook Touch Lux 4 v izvrstni zlati barvi in elegantnim zaščitnim dodatkom. Na predvečer božičnih praznikov je PocketBook pripravil najboljše darilo za vse ljubitelje elektronskega branja – ekskluzivno darilno različico ultra lahkega in elegantnega
e-bralnika z zaslonom visoke ločljivosti in prednjo lučko.

Preizkušen in cenjen po vsem svetu

PocketBook Touch Lux 4 je ena izmed najbolje prodajanih naprav te blagovne znamke, ki združuje nagrajeni dizajn Red Dot in izjemno lahkotnostjo, visoko produktivnostjo in več naprednih funkcij.
E-bralnik je opremljen s 6-palčnim zaslonom E Ink Carta™ visoke ločljivosti in večkratnim dotikom, prednjo lučko in Wi-Fi. Model podpira največje številko oblikovnih zapisov na trgu – skupaj 19, vključno s 4 grafičnimi 2 za branje stripov. Izvorna storitev PocketBook Cloud sinhronizira knjige v vseh napravah in omogoča udobno branje v vseh okoliščinah.

Edinstvena barva za premijski dizajn

Elegantna zlata barva PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition odlično dopolnjuje brezčasen dizajn modela, ki je prejel nagrado Red Dot Award 2019.

Diskreten odtenek zlata naredi napravo popolnoma primerno tako za moške kot ženske in v podrobnostih poudarja težnjo po popolnosti.

Poleg svojega minimalizma in ergonomije, e-bralnik izstopa tudi po svoji neverjetni kompaktnosti in lahkotnosti. Teža modela - 155 g, mere - 161,3 × 108 × 8 mm. S takšnimi merami lahko napravo spravite v vsak žep kavbojk.

Darilna prevleka – dizajn in zaščita v enem

Ekskluzivna darilna različica PocketBook Touch Lux 4je na voljo v kompletu s stilsko prevleko, ki bo zaščitila zaslon pred mehanskimi poškodbami. Napravo lahko nosite v torbi in pri tem ne skrbite, da jo boste popraskali. Prekrivalo prav tako omogoča, da e-bralnik enostavno postavite na katero koli površino za najbolj udobno bralno izkušnjo. Še ena prednost uporabe prekrivala za PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition je izboljšana poraba energije. Model je opremljen s senzorjem prekrivala, ki samodejno izklopi napravo in vključi način mirovanja, ko zaprete zaslon.

Dodatno leto garancije

Še eno prijetno presenečenje podjetja PocketBook je dodatno leto garancije za PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition. Ob nakupu darilne različice e-bralnika prejmete eno dodatno leto brezplačne garancijske storitve. Kar podaljša garancijo za PocketBook Touch Lux Limited Edition za tri leta.

Ko izbirate PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition za ljubljene ali sebe, nočete kompromisov za popolno udobje, rafiniran slog in očarljivo branje.

Vklopite praznični način s PocketBook-om.

Nazaj
Aa HD