PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – popolnost v podrobnostih

2019 ඔක්තෝබර් 21

Spoznajte omejeno izdajo najbolj prodajanega e-bralnika PocketBook Touch Lux 4 v izvrstni zlati barvi in elegantnim zaščitnim dodatkom. Na predvečer božičnih praznikov je PocketBook pripravil najboljše darilo za vse ljubitelje elektronskega branja – ekskluzivno darilno različico ultra lahkega in elegantnega
e-bralnika z zaslonom visoke ločljivosti in prednjo lučko.

Preizkušen in cenjen po vsem svetu

PocketBook Touch Lux 4 je ena izmed najbolje prodajanih naprav te blagovne znamke, ki združuje nagrajeni dizajn Red Dot in izjemno lahkotnostjo, visoko produktivnostjo in več naprednih funkcij.
E-bralnik je opremljen s 6-palčnim zaslonom E Ink Carta™ visoke ločljivosti in večkratnim dotikom, prednjo lučko in Wi-Fi. Model podpira največje številko oblikovnih zapisov na trgu – skupaj 19, vključno s 4 grafičnimi 2 za branje stripov. Izvorna storitev PocketBook Cloud sinhronizira knjige v vseh napravah in omogoča udobno branje v vseh okoliščinah.

Edinstvena barva za premijski dizajn

Elegantna zlata barva PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition odlično dopolnjuje brezčasen dizajn modela, ki je prejel nagrado Red Dot Award 2019.

Diskreten odtenek zlata naredi napravo popolnoma primerno tako za moške kot ženske in v podrobnostih poudarja težnjo po popolnosti.

Poleg svojega minimalizma in ergonomije, e-bralnik izstopa tudi po svoji neverjetni kompaktnosti in lahkotnosti. Teža modela - 155 g, mere - 161,3 × 108 × 8 mm. S takšnimi merami lahko napravo spravite v vsak žep kavbojk.

Darilna prevleka – dizajn in zaščita v enem

Ekskluzivna darilna različica PocketBook Touch Lux 4je na voljo v kompletu s stilsko prevleko, ki bo zaščitila zaslon pred mehanskimi poškodbami. Napravo lahko nosite v torbi in pri tem ne skrbite, da jo boste popraskali. Prekrivalo prav tako omogoča, da e-bralnik enostavno postavite na katero koli površino za najbolj udobno bralno izkušnjo. Še ena prednost uporabe prekrivala za PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition je izboljšana poraba energije. Model je opremljen s senzorjem prekrivala, ki samodejno izklopi napravo in vključi način mirovanja, ko zaprete zaslon.

Dodatno leto garancije

Še eno prijetno presenečenje podjetja PocketBook je dodatno leto garancije za PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition. Ob nakupu darilne različice e-bralnika prejmete eno dodatno leto brezplačne garancijske storitve. Kar podaljša garancijo za PocketBook Touch Lux Limited Edition za tri leta.

Ko izbirate PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition za ljubljene ali sebe, nočete kompromisov za popolno udobje, rafiniran slog in očarljivo branje.

Vklopite praznični način s PocketBook-om.

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD