Zaslon E Ink Kaleido™ – novo barvno obdobje e-branja

2020 අගෝස්තු 3

Tehnologije e-branja se stalno razvijajo. Leta 2020 smo predstavili novi zaslon E Ink Kaleido™, ki gorečim bralcem z vsega sveta zagotavlja še bolj navdajajočo in celovito izkušnjo branja. Zagotovo želite izvedeti več o novem zaslonu in njegovih prednostih in z veseljem vam odgovorimo na vaša vprašanja.

Kaj je namen tehnologije Print Color ePaper?

Tehnologijo je razvila družba E Ink Corporation in omogoča branje ilustrirane barvne e-vsebine na zaslonih delovnih zvezkov, znanstvenih vodnikov, priročnikov, stripov, otroških knjig ter strokovne in poslovne literature, ki vaših oči ne obremenjujejo preveč.

S tehnologijo E Ink Kaleido™ bodo barve, slike, grafikoni in tabele prikazovale več informacij na zaslonu E Ink. Uporabniki lahko zdaj prebirajo izobraževalne ali poslovne knjige, pri tem pa jim ni treba izpuščati bistvenih informacij. Branje na zaslonu E Ink je zaradi barvnega zaslona še toliko bolj celovito in privlačno.

Kaj sta zaslon E Ink Kaleido™ in tehnologija Print Color ePaper?

Barvni zaslon E Ink Kaleido™ združuje klasični črno-beli zaslon E Ink in tehnologijo nabora barvnih filtrov (CFA). To pomeni, da je na črno-belem zaslonu E Ink uporabljen poseben filter RGB, ki zaslonu E Ink Kaleido™ omogoča prikaz do 4096 barv in odtenkov.

Zaslon E Ink Kaleido™ omogoča optimalno učinkovitost delovanja z vklopljeno sprednjo lučko.

Ali zaslon E Ink Kaleido™ zagotavlja vse prednosti tehnologije E Ink?

Zaslon E Ink Kaleido™ vpliva blagodejno na vaše oči in ohranja vse edinstvene lastnosti, ki jih zagotavljajo zasloni E Ink. Je neodseven, kar zagotavlja prijetno branje na prostem. Zaslon je tudi energetsko učinkovit – vsi bralniki E Ink porabljajo energijo samo pri premikanju po straneh in nekaterih dodatnih funkcijah, kot je sprednja lučka, zato ena polnitev zagotavlja en mesec branja.

Izvedite več o e-bralniku PocketBook Color z vgrajenim zaslonom E Ink Kaleido™.

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD