Zaslon E Ink Kaleido™ – novo barvno obdobje e-branja

2020 අගෝස්තු 3

Tehnologije e-branja se stalno razvijajo. Leta 2020 smo predstavili novi zaslon E Ink Kaleido™, ki gorečim bralcem z vsega sveta zagotavlja še bolj navdajajočo in celovito izkušnjo branja. Zagotovo želite izvedeti več o novem zaslonu in njegovih prednostih in z veseljem vam odgovorimo na vaša vprašanja.

Kaj je namen tehnologije Print Color ePaper?

Tehnologijo je razvila družba E Ink Corporation in omogoča branje ilustrirane barvne e-vsebine na zaslonih delovnih zvezkov, znanstvenih vodnikov, priročnikov, stripov, otroških knjig ter strokovne in poslovne literature, ki vaših oči ne obremenjujejo preveč.

S tehnologijo E Ink Kaleido™ bodo barve, slike, grafikoni in tabele prikazovale več informacij na zaslonu E Ink. Uporabniki lahko zdaj prebirajo izobraževalne ali poslovne knjige, pri tem pa jim ni treba izpuščati bistvenih informacij. Branje na zaslonu E Ink je zaradi barvnega zaslona še toliko bolj celovito in privlačno.

Kaj sta zaslon E Ink Kaleido™ in tehnologija Print Color ePaper?

Barvni zaslon E Ink Kaleido™ združuje klasični črno-beli zaslon E Ink in tehnologijo nabora barvnih filtrov (CFA). To pomeni, da je na črno-belem zaslonu E Ink uporabljen poseben filter RGB, ki zaslonu E Ink Kaleido™ omogoča prikaz do 4096 barv in odtenkov.

Zaslon E Ink Kaleido™ omogoča optimalno učinkovitost delovanja z vklopljeno sprednjo lučko.

Ali zaslon E Ink Kaleido™ zagotavlja vse prednosti tehnologije E Ink?

Zaslon E Ink Kaleido™ vpliva blagodejno na vaše oči in ohranja vse edinstvene lastnosti, ki jih zagotavljajo zasloni E Ink. Je neodseven, kar zagotavlja prijetno branje na prostem. Zaslon je tudi energetsko učinkovit – vsi bralniki E Ink porabljajo energijo samo pri premikanju po straneh in nekaterih dodatnih funkcijah, kot je sprednja lučka, zato ena polnitev zagotavlja en mesec branja.

Izvedite več o e-bralniku PocketBook Color z vgrajenim zaslonom E Ink Kaleido™.

Nazaj
Aa HD