PocketBook InkPad X – mojstrovina v obliki e-bralnika z 10-palčnim zaslonom

2019 ඔක්තෝබර් 8

PocketBook s ponosom predstavlja svoj dolgo pričakovani e-bralnik z velikim, 10,3-palčnim zaslonom – PocketBook InkPad X. Karkoli berete – knjigo, časopis, revijo, strip ali strokovno literaturo – velik zaslon vam ponuja izjemno uporabniško izkušnjo. Pri teži zgolj 300 g se nov e-bralnik ponaša s funkcijo SMARTlight in avdio izhodom.

Širjenje bralnih obzorij

PocketBook InkPad X odlikuje 10,3-palčni zaslon HD z ločljivostjo 1404 x 1872, s katerim je ta naprava idealna za branje kakršnekoli vsebine: knjige, digitalne različice časopisov in revij, stripi, znanstvene publikacije in celo glasbene note. Na zaslonu InkPad X lahko uporabnik vidi več besedila na eni strani, ne da bi moral zmanjšati velikost pisave. Poleg tega so zaradi tehnologije E Ink Carta™ Mobius optične značilnosti zaslona skoraj enake kot pri običajni papirnati strani.

SMARTlight za branje kadarkoli

PocketBook InkPad X je zasnovan za aktivno uporabo podnevi ali ponoči. Tehnologija SMARTlight omogoča največje udobje pri branju v vseh svetlobnih pogojih s samodejnim prilagajanjem svetlobe in barvne temperature zaslona. Svetlost in barvni ton lahko spremenite tako, da ne zapustite strani: preprosto podrsajte s prstom ob strani zaslona. Uporabniki lahko tudi shranijo svoje predloge z nastavitvami zaslona in jih aktivirajo pozneje.

32 GB pomnilnika za ogromno knjižnico

PocketBook InkPad X vključuje izjemen notranji pomnilnik velikosti 32 GB. Predstavljajte si, koliko besedilnih datotek in slik boste lahko hranili v svoji elektronski knjižnici! V PocketBook InkPad X lahko na primer shranite do 15.000 knjig brez slik v obliki zapisa EPUB. Tudi pri prenosu revij in časopisov v obliki datotek PDF ter stripov v oblikah zapisa CBR in CBZ lahko v e-bralnik shranite pribl. 10.000 datotek (dejanska količina vsebine je odvisna od velikosti in kakovosti posamezne prenesene datoteke). Zagotovo boste imeli dovolj prostora, da boste v vaš e-bralnik shranili vašo priljubljeno zbirko zvočnih knjig.

Zvočne knjige in glasba v bralniku PocketBook

Poslušanje zvočnih knjig ima nekaj prednosti pred klasičnim branjem, ki jih ni mogoče prezreti. Ena od njih je zagotovo možnost opravljanja več opravil, medtem ko poslušate knjigo (na primer vožnja avtomobila!). PocketBook InkPad X je opremljen s tehnologijo Bluetooth, predvaja pa zvočne knjige in druge zvočne datoteke v oblikah zapisa MP3, M4B in OGG. To pomeni, da lahko poslušate glasbo, ne da bi morali prenehati brati vaš priljubljen roman. Funkcija »besedilo-v-govor« je še ena od funkcij, ki jih bodo cenili ljubitelji knjig. Ko priključite slušalke v e-bralnik, lahko poslušate katerikoli besedilni dokument v 16 različnih jezikih.

Zmogljivost in vzdržljivost

Sodoben dvojederni procesor omogoča, da se bralnik PocketBook InkPad X enostavno in hitro spopade z vsemi opravili. Naprava je opremljena z baterijo zmogljivosti 2000 mAh, ki zagotavlja enomesečno polno delovanje brez dodatnega polnjenja. PocketBook InkPad X je opremljen tudi s senzorjem pokrova, ki zagotavlja, da bo e-bralnik samodejno preklopil v način spanja, ko boste zaprli zaščitni pokrov.

Izdelek uporablja USB Type-C (standardni USB 2.0) za polnjenje in povezovanje slušalk prek priloženega avdio vmesnika 3,5 mm.

Katerakoli oblika zapisa, katerikoli jezik, kjerkoli

PocketBook inkPad X še naprej podpira filozofijo popolne svobode, ki jo zagovarja proizvajalec PocketBook, in to se odraža v vsaki podrobnosti. Elektronski bralnik podpira 19 oblik zapisa knjig, 4 grafične oblike zapisa (JPEG, BMP, PNG in TIFF) in 3 zvočne oblike zapisa (MP3, M4B in OGG). Več oblik zapisa pomeni večjo prilagodljivost bralnika.

Nov model se odlično poda ljudem, ki se učijo novega jezika ali veliko potujejo. Vnaprej nameščeni slovarji Abbyy Lingvo® vam bodo pomagali pri branju tuje literature s prevajanjem neznanih besed.

PocketBook InkPad X je del globalnega ekosistema PocketBook. S storitvijo PocketBook Cloud lahko naložite knjige v e-bralnik, prenesete posamezne datoteke ali celotno knjižnico v pametni telefon in druge naprave in sinhronizirate bralna stališča, zaznamke in opombe.

PocketBook InkPad X za širjenje bralnih obzorij.

Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD