Vdelana programska oprema 6.0 za PocketBook InkPad 3 Pro – pomembna nadgradnja videza

2020 මැයි 8

Dolgo pričakovana različica vdelane programske opreme 6.0 za e-bralnike PocketBook InkPad 3 Pro je že na voljo za namestitev. Uporabnikom so na voljo številne prijetne posodobitve: nova zasnova glavnega menija in aplikacije.E-bralnik zdaj podpira še več oblik zapisa, saj z dodano obliko zapisa EPUB3 zdaj podpira že 20. obliko zapisa knjige brez pretvorbe.

Vsaka posodobitev programske opreme za PocketBook je zasnovana za še bolj priročno in udobno e-branje. Izdelke podjetja redno dopolnjujemo z novimi funkcijami in zmogljivostmi, zato bo vaš bralnik uporaben in posodobljen tudi več let po nakupu. Nova vdelana programska oprema 6.0 vsebuje med drugim tudi spodaj navedene posodobitve za PocketBook InkPad 3 Pro:

  • Nova zasnova glavnega menija: dodan je seznam priporočil z izbranimi knjigami (najnovejši romani, prodajne uspešnice). Možnost osebne konfiguracije začetnega zaslona e-bralnika: uporabnik lahko doda ikone aplikacij, omogoči ali onemogoči priporočene knjige itd.
  • Posodobitev zasnove aplikacij: različica vdelane programske opreme 6.0 spreminja grafični uporabniški vmesnik aplikacij ter podoken z obvestili, kontrolniki in aplikacijami. Omembe vredna je tudi še bolj jedrnata zasnova aplikacije Predvajalnik glasbe za poslušanje zvočnih knjig.
  • EPUB3 je še ena oblika zapisa knjige, ki jo podpirajo e-bralniki PocketBook. InkPad 3 Pro tako zdaj podpira 20 oblik zapisa knjig, 4 grafične oblike zapisa in 3 oblike zvočnih zapisov, kar je pravi rekord za take naprave.
  • Sistem podelitve dovoljenj je postal še bolj priročen. Zaradi nove vdelane programske opreme lahko zdaj uporabljate en račun za prijavo v storitev PocketBook Cloud, trgovino PocketBook Store in druge storitve z blagovno znamko. Dovoljenja v računu lahko podelite tudi tako, da s pametnim telefonom optično preberete kodo QR v mobilni aplikaciji PocketBook Reader.
  • E-bralnik deluje še hitreje. Z namestitvijo vdelane programske opreme 6.0 boste pozitivno vplivali na učinkovitost delovanja e-bralnika PocketBook InkPad 3 Pro: naprava hitro preklopi iz načina spanja, plošča na dotik se odziva najboljše doslej, tipkanje v načinu rokopisa pa je še bolj gladko.

Ta seznam posodobitev seveda ni izčrpen, zato prenesite različico vdelane programske opreme 6.0 in uživajte v novih funkcijah svojega priljubljenega e-bralnika PocketBook InkPad 3 Pro.

V preteklosti je bila vdelana programska oprema 6.0 na voljo za e-bralnike PocketBook Touch HD 3, vendar pa bo posodobitev kmalu na voljo tudi za ostale modele e-bralnikov PocketBook.

Nazaj
Aa HD