Najboljših pet e-bralnikov leta 2021: na to prestižno lestvico sta se hkrati uvrstila dva modela PocketBook

2021 දෙසැම්බර් 10

Modela PocketBook InkPad Color in PocketBook InkPad Lite sta se uvrstila na lestvico najboljših petih e-bralnikov leta 2021 glede na oceno Goodereader.com, ene najuglednejših spletnih revij o elektronskem branju v angleškem jeziku.

Naprave PocketBook so vedno izstopale po svoji inovativnosti in edinstvenem naboru funkcij, ki uporabnikom zagotavljajo brezhibno bralno izkušnjo. To so opazili tudi avtorji revije Goodereader, ki svetujejo tistim, ki se zanimajo za prvi barvni e-bralnik z velikim zaslonom E Ink Kaleido™ Plus, pa tudi najbolj dostopni e-bralnik z edinstveno 9,7-palčno diagonalo.

Peto mesto na lestvici petih najboljših e-bralnikov leta 2021 je pripadlo modelu PocketBook InkPad Color. Recenzent pozdravlja inovativni barvni zaslon E Ink Kaleido™ Plus, ki je idealen za branje stripov, mang, grafičnih romanov in datotek PDF.

Še ena novost od PocketBooka se je uvrstila na tretje mesto. Govorimo o bralniku InkPad Lite, ki je prišel na trg to jesen. Prvi stvari, ki pri tem modelu pritegneta pogled, sta velik zaslon in posodobljena zasnova s stranskimi krmilnimi gumbi. Naprava navduši tudi s svojo ceno. PocketBook InkPad Lite je najbolj cenovno ugoden e-bralnik z 9,7-palčnim zaslonom.

PocketBook bralce po vsem svetu redno razveseljuje z novimi modeli, ki se ne razlikujejo le po imenih, temveč tudi po edinstvenih tehnologijah, funkcijah, velikostih zaslona itd. Leto 2021 ni bilo nobena izjemna in dejstvo, da sta se dva modela istočasno uvrstila na prestižno lestvico Goodreader je odličen pokazatelj priljubljenosti in pomena blagovne znamke.

Tukaj lahko preberete celotno recenzijo Goodreader najboljših petih e-bralnikov leta 2021.


Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD