Vdelana programska oprema 6.0 za PocketBook Touch Lux 4: odkrijte nove možnosti za vaš e-bralnik

2020 මැයි 21

Spoznajte obsežno posodobitev za PocketBook Touch Lux 4: različica vdelane programske opreme 6.0 je že na voljo za namestitev v e-bralnik. Nova programska oprema bo spremenila zasnovo glavnega menija in aplikacij, dodala obliko zapisa knjige EPUB3, posodobila spletno knjigarno* ter poenostavila postopek pooblastitve v številnih spletnih storitvah.

E-bralnik PocketBook Touch Lux 4 je ena od prodajnih uspešnic blagovne znamke. Združuje lahkost in eleganco z visoko zmogljivostjo in funkcionalnostjo. To je tretji model podjetja, ki je prejel najnovejšo vdelano programsko opremo 6.0. Pred tem je bila posodobitev na voljo za e-bralnike PocketBook InkPad 3 Pro in PocketBook Touch HD 3.

Poleg glavnih inovacij, ki bodo na voljo v vdelani programski opremi 6.0, poudarjamo naslednje:

  • Dodatna oblika zapisa knjige – vdelana programska oprema 6.0 omogoča, da lahko e-bralniki PocketBook Touch Lux 4 odprejo datoteke EPUB3. Z drugimi besedami, po posodobitvi programske opreme bo naprava podpirala rekordno število oblik zapisov: 20 knjižnih in 4 grafične oblike zapisa.
  • Posodobitev uporabniškega vmesnika aplikacij – vdelana programska oprema 6.0 spreminja zasnovo aplikacij, zaradi česar je ta sodobnejša. Svež videz bodo dobile tudi kartice v podoknih knjig, obvestil, nadzorni plošči in podoknu aplikacij.
  • Posodobljena knjigarna* – več priložnosti za spletno nakupovanje, sodoben vmesnik in preudarna navigacija. Kupovanje knjig na spletu je še enostavnejše in hitrejše. Upoštevajte, da je trgovina Bookland še vedno odprta in dostopna preko spletnega brskalnika. Poleg tega se mora uporabnik registrirati v novo trgovino PocketBook s prijavnim imenom in geslom za trgovino Bookland in v tem primeru bodo vse knjige samodejno prestavljene v nov prodajni račun preko storitve PocketBook Cloud.
  • Zahvaljujoč novi zasnovi je glavni meni e-bralnika zdaj še priročnejši. Uporabnik lahko konfigurira domači zaslon, dodaja ikone potrebnih aplikacij, upravlja seznam priporočil itd.
  • Z novo vdelano programsko opremo je zdaj sistem pooblastil v številnih spletnih storitvah še priročnejši in enostavnejši. Uporabite lahko en račun za vstop v storitve PocketBook Cloud, PocketBook Store in druge storitve z blagovno znamko. Poleg tega se lahko prijavite enostavno s skeniranjem kode QR s pametnim telefonom v mobilni aplikaciji PocketBook Reader.
  • Obnovitev iz stanja mirovanja je zdaj še hitrejša.
  • Tipkanje v načinu rokopisa je priročnejše, saj je postopek tipkanja zdaj bolj gladek.

Po najboljših močeh si prizadevamo, da bo vaše branje čim udobnejše, tako da ne pozabite posodobiti e-bralnika PocketBook Touch Lux 4 in s tem odpreti nove možnosti za vaš najljubši e-bralnik.

* za e-bralnike s knjigarno Bookland.

Nazaj
Aa HD