PocketBook Color in PocketBook Touch Lux 5 – dolgo pričakovana e-bralnika tik pred začetkom prodaje

2020 ජූලි 28

Družba PocketBook z veseljem oznanja začetek prodaje dolgo pričakovanih novih izdelkov, ki lahko spremenita pogled na udobno e-branje. Spoznajte PocketBook Color – prvi barvni e-bralnik v Evropi s 6-palčnim zaslonom E Ink Kaleido™ in PocketBook Touch Lux 5 – novo generacijo enega najlažjih osnovnih e-bralnikov na svetu, ki je zdaj na voljo s tehnologijo SMARTlight.

PocketBook Color – naslednja stran e-branja je barvna

Model PocketBook Color predstavlja povsem novo raven e-branja – zahvaljujoč tehnologiji ePaper E Ink Print Color bodo otroške knjige z ilustracijami in stripi ter izobraževalna in strokovna literatura postali še bolj navdihujoči in informativni. Naprava je opremljena tudi s tehnologijo Bluetooth in podpira zvočne datoteke.

Barve na zaslonu E Ink

Novi zaslon E Ink Kaleido™ lahko prikaže 4096 barv, obenem pa ohranja vse edinstvene lastnosti tehnologije E Ink. V črno-belem načinu ima zaslon visoko ločljivost s 300 dpi, ki zagotavlja oster kontrast e-strani. Zaslon E Ink Kaleido™ nudi najbolj optimalno in očem prijetno optično delovanje z vključeno sprednjo lučko. Poleg tega lahko uporabniki prilagodijo nastavitve barv za vsako knjigo posebej, tako da enostavno spremenijo parametre, kot so kontrast, svetlost, popravljanje game in nasičenost.

Bluetooth in zvok – vse za poslušalce knjig

Izdelek PocketBook Color podpira 6 priljubljenih zvočnih zapisov, kar je dobra novica za vse ljubitelje zvočnih knjig in glasbe. Tehnologija Bluetooth omogoča priključitev brezžičnih slušalk ali poslušanje zvočnih knjig preko avtomobilskega avdio sistema. Še ena koristna funkcija je »besedilo-v-govor« za branje besedilnih datotek v enem od 16 jezikov.

Užitek ob branju na poti

Zaradi svoje kompaktnosti (161,3 × 108 × 8 mm) in majhne teže (samo 160 g) je e-bralnik idealen za vse, ki si ne predstavljajo svojega vsakdana brez branja. Naprava je priročna, da jo vzamete s seboj, kamor koli greste: PocketBook Color zlahka pospravite v šolsko torbo, ročno torbico in celo v žep jakne ali hlač! Sprednja lučka omogoča branje v vseh pogojih, ne glede na svetlobo: na poti, v kavarni ali celo v šotoru, ko se odpravljate spat. E-bralnik je udoben za držanje v eni roki, medtem ko listate strani na zaslonu na dotik ali pritiskate gumbe na sprednji plošči.

Ustvarite svojo knjižnico!

PocketBook Color izstopa tudi s podporo za 29 oblik zapisa – 19 knjižnih, 6 zvočnih in 4 grafične. Prav zato je ta naprava ena vodilnih naprav na svetu po številu oblik zapisa in bralcem omogoča prenos vsebine brez pretvarjanja oblike zapisa. Poleg tega lahko na e-bralniku ustvarite resnično obsežno elektronsko knjižnico, saj ima 16 GB notranjega pomnilnika in režo za pomnilniške kartice do 32 GB.

Produktivnost in nizka poraba energije

E-bralnik je opremljen z zmogljivim dvojedrnim procesorjem, ki zagotavlja enostavno izvajanje vseh nalog: hitro odpiranje vseh datotek, gladko listanje strani, takojšnjo sinhronizacijo s storitvami v oblaku itd. Močna baterija 1.900 mAh pa omogoča do enomesečno delovanje naprave brez polnjenja. Dodatna koristna funkcija za varčevanje z baterijo je senzor prekrivanja, ki samodejno preklopi e-bralnik v stanje spanja, ko zaprete ovitek.

Edinstvena barva in moderen dizajn

PocketBook Color je videti izjemno eleganten: premišljen dizajn poskrbi za resnično poseben videz naprave. Prijetno presenečenje je tudi edinstvena bleščeča srebrna barva, ki se popolno ujema z majhno težo in prefinjenostjo e-bralnika.

PocketBook Touch Lux 5 – preizkušena uspešnica z novimi supermočmi

Zahvaljujoč 6-palčnemu zaslonu E Ink Carta™ z visoko ločljivostjo, pametni tehnologiji SMARTlight in majhni teži samo 155 g je PocketBook Touch Lux 5 odlična izbira za tiste, ki vsak prosti trenutek radi namenijo udobnemu in varnemu branju.

Pametna tehnologija SMARTlight

Tehnologija SMARTlight omogoča največje udobje pri branju v vseh svetlobnih pogojih s samodejnim prilagajanjem svetlobe in barvne temperature zaslona. Poleg samodejnega načina lahko uporabnik tudi ročno nastavi svetlost in barvno temperaturo sprednje lučke. Predloge z nastavitvami je mogoče shraniti, da jih lahko v prihodnje hitro izberete in uporabite. Svetlost in barvno temperaturo zaslona je mogoče nastaviti brez prekinjanja branja z enostavnim premikom prsta po zaslonu.

Očem prijazen zaslon

PocketBook Touch Lux 5 je opremljen s 6-palčnim večsenzorskim zaslonom E Ink Carta™ z visoko ločljivostjo, katerega glavni prednosti sta brezhibna zanesljivost in varnost. Zaradi te tehnologije so optične lastnosti zaslona skoraj povsem enake kot pri običajni papirnati strani, zato lahko uporabnik bere več ur, ne da bi s tem škodoval svojemu vidu ali izgubil koncentracijo. Zaslon E Ink se ne blešči niti v najmočnejši sončni svetlobi, zato omogoča udobno branje na prostem – na plaži, v parku ali na balkonu.

Izjemno lahek in neverjetno eleganten

Poleg najboljših lastnosti izstopajoče linije izdelkov Touch Lux je novi model podedoval tudi čudovit dizajn, ki je prejel nagrado Red Dot Award 2019. Ustreza vsem slogom: od sproščenega do formalnega. Naprava ne izstopa samo po dizajnu, ampak tudi po modernih barvah:klasični črni in privlačni rubinasto rdeči. Novi e-bralnik je izjemno lahek in ergonomski, tehta pa le 155 gramov.

Zmogljiv procesor, 19 oblik zapisa in veliko prostora za knjige

Z novim dvojedrnim procesorjem je PocketBook Touch Lux 5 še bolj priročen za uporabo: aplikacije in knjige odpre hitreje, listanje strani pa je še bolj gladko. Notranji pomnilnik e-bralnika ima 8 GB prostora. Poleg tega PocketBook Touch Lux 5 podpira pomnilniške kartice do 32 GB. To je izjemna količina pomnilnika za vašo celotno elektronsko knjižnico. E-bralniki PocketBook običajno izstopajo s podporo za različne oblike zapisa in PocketBook Touch Lux 5 ni izjema. Ta model podpira 19 knjižnih in 4 grafične oblike zapisa, zato vam ni treba zapravljati časa s pretvarjanjem datotek.

Več kot mesec aktivnega branja z enim polnjenjem baterije

Tehnologija E Ink pri e-bralniku omogoča izjemno nizko porabo energije. PocketBook Touch Lux 5 zlahka zdrži več kot mesec dni aktivnega vsakodnevnega branja brez polnjenja. Naprava ima senzor prekrivanja, ki pomembno varčuje z močjo baterije: e-bralnik samodejno preide v stanje spanja, ko zaprete ovitek.

Nazaj
Aa HD