PocketBook InkPad 4: uspešnica se vrača z najnovejšim zaslonom in vgrajenim zvočnikom

2023 මාර්තු 28

PocketBook z veseljem napoveduje naslednji e-bralnik v priljubljeni liniji izdelkov »InkPad«. Novi PocketBook InkPad 4 je dobil 7,8-palčni zaslon najnovejše generacije E Ink Carta™ 1200, vgrajen zvočnik, Bluetooth® in stopnjo zaščite pred vdorom vode IPX8.

Kot je to že običajno za naprave InkPad, ima tudi prilagodljivo funkcijo SMARTlight, podporo za zvočne knjige in funkcijo pretvorbe besedila v govor.

PocketBook InkPad 4 je zaradi nove sodobne zasnove kompakten, popolnoma ergonomičen in elegantnega videza. Diskretna sprednja in zadnja plošča v črni barvi sta v lepem kontrastu z robom lunino-srebrnega videza. Kljub velikemu zaslonu je težak le 265 g, zato je enako priročen za sproščeno branje in branje na poti.

Novi PocketBook InkPad 4 bo na voljo v naslednjih dveh tednih.

Zaslon E Ink Carta™ 1200 je še bolj prijazen do oči

PocketBook InkPad 4 je dobil najnovejši 7,8-palčni zaslon E Ink Carta™ 1200 z ločljivostjo 1404 × 1872 in 300 slikovnih pik na palec. S to novo tehnologijo ima elektronska stran za 15 % boljši kontrast, odzivnost zaslona E Ink pa se je izboljšala za neverjetnih 20 %.

Novi e-bralnik odlikuje tudi velikost zaslona, ki je izredno podobna standardni tiskani knjigi. Zaradi tega je zelo priročen za branje vseh vsebin: od običajnih leposlovnih knjig do strokovne literature, revij in celo stripov.

Spreminjanje odtenka sprednje lučke s funkcijo SMARTlight

S funkcijo SMARTlight lahko uporabniki uživajo v varnem branju pri vsaki svetlobi. Prilagodljiva sprednja osvetlitev omogoča prilagajanje ne le svetlosti zaslona, temveč tudi barvne temperature z izbiro toplega ali hladnega odtenka. Z mehko svetlobo SMARTlight lahko udobno berete tudi v popolni temi, zaslon elektronskega bralnika pa ostaja enako prijazen do oči.

Vgrajeni zvočnik, pretvorba besedila v govor in druge zvočne funkcije

PocketBook InkPad 4 podpira 6 zvočnih formatov in je opremljen z vgrajenim zvočnikom. Vsem ljubiteljem zvočnih knjig zagotavlja novo raven svobode, saj lahko odslej vsako zvočno datoteko poslušajo neposredno na elektronskem bralniku brez drugih naprav. Zaradi povezave Bluetooth lahko PocketBook InkPad 4 vedno povežete z brezžičnimi slušalkami, zvočniki in drugimi zvočnimi sistemi ter uživate v zvočni knjigi v katerem koli priročnem formatu.

Posebej omembe vredna je funkcija pretvorbe besedila v govor, ki e-bralnik spremeni v pravega pripovedovalca zgodb. Z le dvema klikoma bo PocketBook InkPad 4 glasno prebral katero koli besedilno datoteko z naravno zvenečim glasom v enem od 26 razpoložljivih jezikov. Povedano drugače, uporabniki lahko vsako običajno besedilo hitro spremenijo v pravo zvočno knjigo.

Zaščita pred praskami in zaščita pred vdorom vode IPX8

PocketBook InkPad 4 je zanesljivo zaščiten pred škodljivimi vplivi vode z razredom zaščite IPX8. To pomeni, da lahko e-bralnik zdrži potopitev v sladko vodo do globine 2 metrov do 60 minut.

Izboljšana je tudi zaščita zaslona naprave pred praskami, kar je odlična novica za uporabnike, ki radi berejo na poti. Vodoodpornost in dodatna zaščita zaslona bosta bralcem zagotovila še več zaupanja v varnost naprave in jim omogočila, da bodo lahko v svoji najljubši knjigi uživali kjer koli.

Druge funkcije e-bralnika PocketBook InkPad 4:

  • podpora za 21 knjižnih in 4 grafične oblike zapisa brez pretvorbe;
  • podpora za 6 zvočnih oblik zapisa;
  • Wi-Fi in storitve v oblaku za sinhronizacijo z drugimi napravami in priročno upravljanje knjižnice;
  • 32 GB notranjega pomnilnika nudi dovolj prostora za zbiranje obsežne knjižnice, ki je vedno pri roki;
  • baterija z zmogljivostjo 2000 mAh, ki omogoča do en mesec aktivnega branja brez polnjenja;
  • dvojedrni procesor za gladko obračanje strani in hitro delovanje e-bralnika;
  • samodejno obračanje zaslona – e-bralnik samodejno spremeni orientacijo zaslona za dodatno udobje pri branju;
  • veliko število slovarjev – 11 vnaprej nameščenih jezikovnih kombinacij in 42 kombinacij, ki so na voljo za brezplačen prenos;
  • lahek in kompakten – kljub velikemu zaslonu je teža e-bralnika le 265 g, njegove mere pa so 134 × 189,5 × 7,95 mm.
PocketBook InkPad 4 – svetovna uspešnica z novimi zmogljivostmi
Nazaj

Podobno kot številna druga podjetja tudi podjetje PocketBook uporablja tehnologijo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo in oglaševanje, saj omogoča prikaz relevantnih ponudb, prilagojenih vsebinam, ki vas zanimajo, hkrati pa omogoča delovanje tega spletnega mesta in spletnih mest tretjih oseb. Podjetje PocketBook ceni vašo pravico do zasebnosti, zato vas prosimo, da si vzamete trenutek in preberete informacije v razdelku Upravljanje nastavitev piškotkov, kjer najdete informacije o upravljanju nastavitev piškotkov. Vedno so omogočeni le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje. Če se strinjate s tem, da so uporabljene vse datoteke s piškotki, v tem pojavnem oknu kliknite V redu. Če želite izvedeti več o tehnologiji piškotkov, njenih prednostih in načinu, kako jih uporablja podjetje PocketBook, si oglejte naše Obvestilo o piškotkih.

Aa HD